Γ' Εκπαιδευτική Σειρά ΜΔΘ® - Μεθόδου McKenzie® (Κύπρος- Λεμεσός)

Το εργαστήριο αυτό, διάρκειας 28 ωρών, θα επανεξετάσει και θα προχωρήσει τη θεωρία και την πρακτική εφαρμογή της Μηχανικής Διάγνωσης και Θεραπείας® σε σχέση με την Οσφυϊκή μοίρα της Σπονδυλικής Στήλης.

H Γ’ Εκπαιδευτική Σειρά επικεντρώνεται:
α. Στην επίλυση σύνθετων προβλημάτων που αφορούν τόσο στην

Αναγνώριση-Διάγνωση μηχανικών ή/και ειδικών παθολογιών,όσο και στην Διαφορική Διάγνωση αυτών.
β. Στην ενίσχυση του κλινικού συλλογισμού
γ. Στην εξέλιξη και τελειοποίηση των διά των χειρών διαδικασιών(manual procedures) τόσο διαγνωστικά όσο και θεραπευτικά
δ. Στην εξειδίκευση και κατανόηση όλης της προόδου των δυνάμεων του συστήματος McKenzie® ως τον χειρισμό
ε. Στην γρήγορη και αξιόπιστη αντίληψη των ειδικών παθολογιών (κατηγορία «Άλλο») όπως αυτές προκύπτουν μετά από την στοχευμένη λήψη ιστορικού και κλινικής εξέτασης του συστήματος McKenzie®
στ. Αντιμετώπιση αυτών όπως π.χ. παθολογίες Ιερολαγονίων αρθρώσεων, Κοινού Πυελικού Πόνου, Σπονδυλολισθήσεις, Στενώσεις Νωτιαίου καναλιού, Μετεγχειρητικές Καταστάσεις, Σύνδρομο Χρόνιου Πόνου, Βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο, παθολογίες ισχίου, παγιδεύσεις περιφερικών νεύρων κτλ. ή παραπομπή τους σε ειδικούς κλινικούς
ζ. Αναγνώριση Απόλυτων ή Σχετικών Αντενδείξεων

Επίσης η Μηχανική Διάγνωση & Θεραπεία® επεκτείνεται στα Κάτω Άκρα. Συγκεκριμένα παρουσιάζεται :
α. Η θεωρία και η πρακτική που αφορά την Μηχανική Διάγνωση όλων των παθολογιών που αφορούν τις αρθρώσεις του ισχίου, γόνατος και ποδοκνημικής καθώς και διαφορικές διαγνώσεις των ως άνω από παθολογίες της ΟΜΣΣ.
β. Μηχανική Διάγνωση συσταλτών ιστών (μυοπάθειες, τενοντοπάθειες κτλ.)
γ. Αναγνώριση των εκφυλιστικών μεταβολών του τένοντος στη θεμέλια δομή του, σύμφωνα με τα τελευταία έγκυρα βιβλιογραφικά δεδομένα
δ. Μηχανική Θεραπεία τραύματος, μυαλγίας και τενοντοπάθειας μέσω ειδικών φορτίσεων αναμόρφωσης μαλακών ιστών
ε. Διδασκαλία, αξιολογήσεις ασθενών και πρακτική εφαρμογή χρησιμοποιούνται για να καταδειχθούν τα χαρακτηριστικά και η αντιμετώπιση των συνδρόμων, όπως παρουσιάζονται στα κάτω άκρα.

Διευρύνετε τις γνώσεις σας στην Οσφυϊκή μοίρα της Σ.Σ. και επαναπροσδιορίστε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζετε τα προβλήματα του Κάτω Άκρου με την εκμάθηση της θεωρίας και εφαρμογής της Μηχανικής Διάγνωσης & Θεραπείας® στις Περιφερειακές Αρθρώσεις.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την Επίσημη Ιστοσελίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου McKenzie (www.mckenzieinstitute.org/gr) ή επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30) 210 22 89 654 ή μέσω email ( secr@mckenziehellas.gr)

▼ Show More Information


Limassol
11 October , Thursday 08:30

More Events Nearby