Queer & Nerdy #42

Svaret på livet, universum och allting är 42. Frågan måste därför helt enkelt vara: Vad för nummer har nästa Queer & Nerdy-träff? Det firar vi med att ha tema med "Hitchhiker's Guide to the Galaxy", med flera olika temapassande aktiviteter!

Queer & Nerdy är öppna spel- och nörd-event med fokus på HBTQ+

personer som hålls av föreningen QueerNördarna. Där spelas spel av alla dess slag fritt, med fokus på brädspel och rollspel. Vi har också en fandom-cirkel, där vi diskuterar olika fandoms och fantastik med queert perspektiv. Eventen är öppna efter en drop-in-modell och du kan lätt hitta spelgrupper på plats. Vi söker dig som tycker om brädspel, TV-spel, rollspel, lajv, cosplay, fantastik och/eller bara vill hänga med queera nördar. Eventet är gratis och öppet för alla, du behöver inte vara medlem för att gå på eventen. Målgruppen är främst HBTQ+ folk av alla kön och i alla åldrar.

Lite praktisk info:

Queer & Nerdy är spelträffar för spel i nästan alla dess former. Oftast spelas det rollspel i något rum och bräd- och kortspel i andra. Dessutom har vi tillgång till ett Playstation 2 med projektor och en handkontroll, om du vill spela något på den så får du gärna ta med ett spel och kanske en extra handkontroll. Eventet håller på 18 till midnatt (minst). Det är helt ok att droppa in under kvällen eller att gå tidigare, men det uppskattas naturligtvis om du försöker avsluta partiet du spelar först. Om du har spel som du gärna vill spela så går det bra att ta med dem. Utöver medlemmars medhavda spel så har vi också Sveroks spelbibliotek. Lokalen har kök och mikrovågsugn om du vill ta med dig mat. Dessutom kör vi gemensamt fika vid 21:15. Vi bjuder på kaffe eller te, vill du ha fikabröd så tar vi 10 kr för det. Fika betalas med kort eller kontant.

Vägbeskrivning ifrån T-bana Kristineberg:
Google maps: https://goo.gl/RBwDqm
Video med vägbeskrivning: https://goo.gl/iKCFce

Utöver att signa upp för eventet får du gärna bli medlem i föreningen: https://ebas.sverok.se/signups/index/13241
Medlemskapet är gratis!

___________________________________________


Queer & Nerdy are gaming events held by the organization QueerNördarna with a focus on LGBT+ people. Games are played freely, with a focus on board games and roleplaying games. We operate on a drop-in model and you can easily find gaming groups on sight. The event is open for everyone and free of charge, though the target audience is LGBT+ people of all ages.

We don't really have a marketing budget, so help us out by sharing this event and make sure to invite your friends!

Directions from Kristineberg subway station:
Google maps: https://goo.gl/RBwDqm
Video of the walk: https://goo.gl/iKCFce

Besides signing up for for the event, you are also welcome to sign up as a member in QueerNördarna:
https://ebas.sverok.se/signups/index/13241
Membership is free!

▼ Show More Information

Lidnersgatan 10, 112 53
Stockholm
06 April , Friday 18:00

More Events Nearby

 18 December , Tuesday
 Fryshuset Klubben/ Arenan, Stockholm
 21 December , Friday
 Kägelbanan, Stockholm
 31 December , Monday
 EPIC Studios - Stockholm, Stockholm
 13 December , Thursday
 Södermalms stadsdelsförvaltning, Stockholm
 13 December , Thursday
 Elite Palace Hotel, Stockholm
 12 December , Wednesday
 Stockholm, Sweden, Stockholm