Postgraduaat Functional Trainer: Module 4 Business voor de FT

Voor wie?
Personal trainers, fitness instructeurs, leerkrachten L.O., sportcoaches, sporters ...die vanuit hun passie een business willen groeien. Geen vooropleiding is vereist om deze dag te volgen.

Inhoud:

Dag 10: Van idee tot product

Sport is je passie, maar...hoe maak je er een beroep van? Samen

leren we over de huidige trends in coaching, training en fitness, om zo jouw idee in een concreet product te vertalen. Wat wil je aanbieden, wie is je doelpubliek en hoe kan je deze mensen bereiken? Echte voorbeelden vanuit de personal trainingswereld helpen je om de juiste antwoorden te vinden. Verwacht van deze dag veel interactie met de andere deelnemers!

Dag 11: Schrijven en communiceren

Je hebt misschien hét perfecte trainingsconcept bedacht, maar...hoe breng je dit naar je doelpubliek? Communicatie is de basis van marketing en in deze workshop leer je alle nodige tips & tricks om nieuwsbrieven op te stellen, website teksten te schrijven, social media te gebruiken, persberichten op te sturen. Een zeer interactieve workshop: breng zeker je laptop, iPad of tablet mee, zo kan je onmiddelijk aan de slag.

Dag 12: 7 fouten die jij niet gaat maken

Als je een goed product hebt en je marketing strategie goed werkt, is het tijd om deze inspanningen te vertalen in...business!
Niet elke trainer is een geboren verkoper, maar het verkoopsproces zal veel gemakkelijker en aangenamer verlopen als je deze nuttige tips volgt. Van trainer tot trainer leer je hier de geheimen om een bloeiende business te ontplooien, je agenda te optimaliseren, je administratie vereenvoudigen en kortom: van je nieuw beroep te genieten!

▼ Show More Information

Sint-Jozefstraat 1, 8820
Torhout
08 April , Friday 09:00

More Events Nearby

 08 February , Friday
 Kursaal Oostende, Oostende
 09 February , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende
 17 February , Sunday
 Muziekbeurs, Kortemark
 17 February , Sunday
 Tasse, Belgium, Tasse
 09 February , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende