Postgraduaat Functional Trainer: Module 3 FT in groep

Voor wie?
Personal trainers, fitness instructeurs, leerkrachten L.O., sportcoaches, sporters, kinesisten die een complete ondersteuning aan hun klanten willen aanbieden om hen te helpen om gemakkelijk hun doel te bereiken. Geen vooropleiding vereist om deze module te volgen.

Inhoud:

Dag 7: Functional

Circuits

Een van de voordelen van Functional Training is de mogelijkheid om met beperkt materiaal en met weinig ruimte toch een grote groep te laten sporten. Hoe je best de ruimte gebruikt en hoeveel materiaal je nodig hebt leer je in deze dag. Je gaat aan de slag met verschillend functioneel materiaal, maar ook met materiaal dat in eerste instantie niet voor training lijkt.

Dag 8: Functional Training Groepsles

Bewegen in groep is voor veel mensen nog leuker dan alleen en het zorgt voor meer sociale interactie en motivatie. Meer en meer fitnesscentra beginnen om functionele lessen aan te bieden en ook kinesisten en ziekenhuizen hebben de voordelen van deze training ontdekt. In deze zeer praktische dag leer je een functionele groepsles te maken en te geven aan grote groepen.

Dag 9: Functional Training outdoor

Combineer de voordelen van Functional Training met het plezier om buiten te sporten. Bootcamps en obstacleruns zijn helemaal HOT! In deze zeer praktische workshop maak je kennis met 'alternatief' trainingsmateriaal zoals autobanden, straatmeubelair, battle ropes... Aan het eind van de dag ben je in staat om een volledige outdoor training in elkaar te steken en aan een groep te geven.

▼ Show More Information

Sint-Jozefstraat 1, 8820
Torhout
12 February , Friday 09:00

More Events Nearby

 08 February , Friday
 Kursaal Oostende, Oostende
 09 February , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende
 17 February , Sunday
 Muziekbeurs, Kortemark
 17 February , Sunday
 Tasse, Belgium, Tasse
 09 February , Saturday
 Kursaal Oostende, Oostende