Personlig Retreat

I mange år har jeg ønsket å ha et sted som jeg kunne åpne for mennesker som trenger det. Et sted med plass nok til at jeg kan kjøre kurs og retreat og dele min livsvei og livsstil med de som trenger inspirasjon og hjelp for å ta seg videre i livet. Nå har jeg det!

I November 2017 overtok jeg et småbruk

i skogen, med blant annet låve, badstue, hønsehus, urte- og grønnsakshage og et 400 år gammel tømmerhus på over 100m2 i Spydeberg kommune 45 minutter i fra Oslo, med plass nok til at jeg kan fullføre drømmen min. Jeg skal også sette opp en lavvo på stedet.
Stillhet, natur og sjarm i massevis...

Til våren kjører jeg i gang med Personlige retreat på stedet for de som trenger støtte og veileding gjennom en personlig prosess, enten det er for å komme seg etter sykdom, bryte gamle mønster, helbrede gamle sår eller finne stillhet og kraft inni seg. Les mer...

PERSONLIG RETREAT INNHOLD
7 dager, Spydeberg

Personlig retreat er et tilbud til de som ønsker eller trenger en pause fra dagliglivet for å jobbe intensivt med seg selv en uke. For å skape nye rutiner, helbrede gamle sår og ubalanser, komme seg ut i naturen, endre kosthold, finne sin sjels kraft og ta et dypdykk inn i sitt indre for å bryte gamle mønster som holder en tilbake fra å leve det livet en ønsker seg.
Retreat betyr å trekke seg tilbake. I den forstand at man trekker seg tilbake fra det daglige livet, gir det en pause for å jobbe med seg selv, reflektere over livet sitt og gjøre positive endringer for en selv, med støtte fra en profesjonell terapeut.

Retreatet holdes på Sagbakken i Spydeberg kommune på en 400 år gammelt gård tilknyttet et gammelt nedlagt sagbruk. Stedet ligger idyllisk til, omgitt av skog og natur like ved Mørk Golfbane.

Retreatet legges opp individuelt. men følger en viss dagsplan og programmet er et utgangspunkt som vil bli tilpasset og endret ved behov.

Dag 1:
Ankomst ettermiddag/kveld. Du kan bli plukket opp på Spydeberg Togstasjon 12 minutter fra Sagbakken, hvis du ikke kommer med bil selv. Togturen tar ca 45. fra Oslo.
Omvisning, innkvartering, middag, bli kjent, samtale omkring uken hvorfor du er her og hva vi skal gjøre den neste uken. Legge en plan sammen ut i fra dine behov og mål med retreatet. Det er derfor viktig at du reflekterer over før ankomst hva du vi ha ut av uka.

Dag 2-6:
5.30 Stå opp. Morgen rutiner. Varmt vann med sitron.
6.00 Yoga, Qigong, trening, bevegelse, alt etter form og behov. Få i gang lymfesystemet. Kontakt med kroppen og følelsene.
7.30 Frokost: grønn juice/smoothie
8.00 Meditative nature walk. 30 min.
9-12 Behandling/ stille tid / daglige gjøremål.
12.00 Lunsj: Smoothie/juice/frukt/lett vegetarisk mat ved behov.
13-15 Behandling/ stille tid / daglige gjøremål.
15-17 Ut i naturen
18.00 Middag: suppe/salat eller annet vegetarisk. (full juice detox 7 dager er også mulig).
19.00 Sjamanistisk arbeide
/meditasjon/rituale/seremoni/tromming/sang/dans alt etter hva du/gruppen trenger.
21.00 Stille tid/ badstue.

Dag 7
5.30 Stå opp. Morgen rutiner. Varmt vann med sitron.
6.00 Yoga, Qigong, trening, bevegelse, alt etter form og behov. Få i gang lymfesystemet. Kontakt med kroppen og følelsene.
7.30 Frokost: grønn juice/smoothie
8.00 Meditative nature walk. 30 min.
9-12 Gjennomgang av uka som har vært. Legge plan for tiden fremover. Hva nå når du kommer hjem igjen? Avslutting med personlig seremoni.
12.00 Lunsj
13.00 avreise.

Et personlig retreat er ikke for alle. Du må ha evne og vilje til å gjøre endinger i livet ditt for å få noe ut av det. Når du booker retreatet vil jeg derfor først ha en forberedende samtale med deg på telefon/facetime. For å kartlegge om retreatet er noe for deg og hva du vil kunne få ut av det. Du vil også få gratis oppfølging på sms/telefon/facetime i ettertid etter behov.

På personlig retreat så er det kun 1-3 deltagere om gangen. Dette fordi jeg ønsker å kunne tilby alle personlig oppfølging på best mulig møte i løpet av retreatet. Du bor sammen med meg hele uken på Sagbakken og vil ha ditt eget rom eller dele rom med en annen deltager.
Det forventes at du deltar i daglige rutiner når det er behov. Det kan være for eksempel; Lett arbeide i kjøkkenhage som vi holder på å anlegge. Enkelt forefallende arbeide. Ellers så bugner skogen rundt oss av sopp, planter og urter som høstes i sesong. Vi har et fint bibliotek med bøker innen yoga, naturmedisin, filosofi, helse, selvutvikling og spiritualitet som man kan slå seg løs i. Vi har også trommer og andre instrumenter man kan leke seg med under oppholdet.

Litt om meg:
Jeg er 41 år og vokste opp i Finnmark og har både Norsk og samisk bakgrunn. Den samiske sjamanismen og en dyp kontakt med naturen har vært en naturlig del av livet mitt så lenge jeg kan huske. Etter en livs-transformerende opplevelse i 20-årene begynte jeg å jobbe som healer og terapeut, og har reist mye rundt i verden og søkt etter redskaper til personlig- og spirituell utvikling. Jeg er inspirert av både verdens sjamanismen, Taoismen og Yogisk- praksis og filosofi, og er utdannet innen flere forskjellige healing modaliteter, min spesialitet er kraniosakralt arbeide. Siden 2005 har jeg arrangert forskjellige workshop, retreat og kurs både i Norge, Tyskland, Sverige, Spania, India og Italia. De siste årene har jeg vendt mer og mer tilbake til mine røtter i den samiske sjamanismen, noe som også gjenspeiler seg på mine kurs og behandlinger.

Pris: 9.000 kr. Alt inkludert: Kost og losji 7 dager/6 netter, 5 behandlinger (kraniosakral behandling, massasje, healing etter behov) Yoga/Qigong/trening hver dag, personlig veiledning, ritualer, personlig seremoni.
Henting og levering på Spydeberg stasjon. 3000 kr i et ikke-refunderbart depositum betales ved booking, resterende ved oppmøte.

Ledige uker:
24-30. april 2018
1-7. mai 2018
29. mai - 4. juni.
19-25. juni 2018
4-10 september 2018
11-17 september 2018
Retreat går fra tirsdag til mandag.

Ta kontakt med meg på PM eller kjetil@eana.no hvis du har noen spørsmål eller ønsker å booke et opphold.

▼ Show More Information


Spydeberg
29 May , Tuesday 08:00

More Events Nearby