PA i Vemdalen

2018-års resa till Vemdalen börjar närma sig, den 21-25 Januari är Vemdalen vårt. Det är en resa fullproppad med skidåkning, afterski och fest med alla härliga PA-vänner. Vi törs lova ett minne för livet! MISSA INTE ATT ANMÄLA DIG SENAST DEN 21/11!

Denna resa kommer vi att bo i stugor med 8 personer

per stuga. För att vi enklast ska kunna dela in er i boenden så vill vi att ni önskar vilka ni vill dela boende med. PRATA IHOP ER FÖRST och dela upp er i boende om 8 (önska alltså 7 kompisar.) Är ni ett sällskap på färre än 8 personer skriver ni namn på de ni önskar dela stuga med, så kommer vi att göra vårt bästa för att para ihop er så att stugorna blir fulla. Vi vill även att ni i anmälan anger namn på den person i sällskapet som blir stugansvarig.

För att anmäla er skickar ni ett mail till evenemang@dynamicus.se med följande info: Namn, termin, personnr, vilka ni vill dela boende med och vem av er som är stugansvarig. KOM IHÅG ATT ANMÄLAN ÄR BINDANDE.

Priset är 2500 kr och i detta ingår följande:
- Boende
- Bussresa t/r
- Liftkort för samtliga dagar
- Sittning en kväll på hotellet
- Lunch en dag
- Dynamicus T-shirt
- Galaxens bästa skidresa

Betalningen sker till PG: 572777-1 eller via swish: 123 249 44 82. Märk betalningen med ”Vemdalen + ditt namn”.
SISTA BETALNINGSDAG ÄR 5/12!

Den 21 januari samlas vi vid Ekonomikums parkering klockan 6.30 för att hinna få in packningen i våra abonnerade bussar som tar oss till Vemdalen. Bussarna åker kl 07:00 och väntar inte på någon, så kom i tid! Vi kör ett mat-stopp på vägen till Vemdalen. Resan tar ca 6 timmar.

Hem åker vi klockan 13.00 den 25 januari, så var ute i god tid för att packa in era saker och för att hitta platser. Även på hemvägen gör vi ett matstopp.

För er som vill hyra skidutrustning kan vi rekommendera att boka det i förväg vilket du gör på: http://www.skistar.com/sv/Vemdalen/Skiduthyrning. Välj utlämningsställe skalets torg. Det finns en rabattkod för 15% och denna är: VSKIWVMD04

För er som frågat angående ifall kompisar som inte tillhör Dynamicus får följa med är svaret självklart, men i mån av plats. Därför kommer dessa att bekräftas efter den 21/11.

▼ Show More Information

Sociologiska institutionen, Thunebergsvägen 3, 753 36
Uppsala
21 January , Sunday 07:00

More Events Nearby

 24 November , Saturday
 Uacc HonkyTonk, Uppsala
 24 November , Saturday
 Uacc HonkyTonk, Uppsala
 05 December , Wednesday
 Bryggeriet Ångkvarn, Uppsala
 02 December , Sunday
 The Bishops Arms Uppsala, Uppsala
 25 November , Sunday
 The Bishops Arms Uppsala, Uppsala