Opkomst 17de Opperslepper Hènige Slepvéént

De Hènige Slepvéént is en een carnavals vereniging waarvan het hart ligt in Oald Oatmöske, maar zich ondertussen ver uitstrekt in de omliggende plaatsen. We willen een vereniging zijn zonder teveel poespas, waarbij het samen vieren en beleven van de carnaval vooropstaat! Als vereniging zijn we een hechte

club voor zowel het jonge als het oude plubliek.

We kennen onze tradities zoals het plaatsen van de Greune Sleppenpoal, onze gala avonden en in plaats van een nette receptie stappen we op de fiets om de huizen van onze Opperslepper en Metsleppers te versieren (dit jaar op zondag 17 januari). Een eigenzinnige vereniging met karakter waar voor iedereen een plekje is!! Ons thema voor 2016 is dan ook ‘Hippies’. We hebben diverse commissies zoals de wagenbouw, gala-, NIP-, kleding- en alle andere commissie en natuurlijk ons bestuur. Eén van onze motto's: 'alleen kuj niks, mear samen kun'j alns'!!

We openen onze residentie ‘De Witte Berg’ op vrijdag 8 januari om 19:30 uur. Er zal een top band aanwezig zijn die ons muzikaal zal vermaken. Tevens zal er om worden begonnen met de verkoop van de gala kaarten. Omdat er een beperkt aantal kaarten beschikbaar is kun je een nummertje trekken en zal er op volgorde van binnenkomst uitgifte van kaarten plaatsvinden. Dit geldt voor leden van de vereniging met leden pas! Verkoop van kaarten voor niet-leden vindt op zaterdag 16 januari tijdens de opkomst. Het is mogelijk om op vrijdag lid (€ 12,50 per jaar) te worden zodat je toch kaarten kunt bemachtigen. Leden betalen € 5,- en niet-leden € 7,50. Wie het eerst komt wie het eerst maalt, want VOL = VOL.

Traditie getrouw doen we Hènig an en zijn we dan ook de vereniging die in de regio als laatste d’r oet stoeft met onze Opperslepper en ziene beide Metsleppers. Dit jaar zal dit plaats vinden op zaterdag 16 januari bij Heintje (Camping de Witte Berg). Om 20:30 uur branden we los en trekken we alle verenigingen naar binnen onder de aankondiging van Vorst Gerald. Vervolgens zal DJ KÜPER er nog een schepje bovenop doen. Dit jaar hebben al diverse verenigingen laten weten samen met ons er een godsgroezelijk feest van te willen maken zoals de Othmarridders, De Siepeljonkers, De Greunen, De El Casanova’s en De Keistenen.

Onze opkomst is niet meer weg te denken in de carnavalsplanning van vele verenigingen die allen van harte welkom zijn en we met open armen ontvangen!! Tussen 1:30 en 2:30 uur zullen er gratis pendelbusjes rijden van de residentie naar de rotonde in Ootmarsum zodat iedereen veilig thuis komt.

Voor meer informatie:
Http://henigeslepveent.nl/
https://www.facebook.com/HenigeSlepveent

▼ Show More Information

wittebergweg 13, 7637PM
Ootmarsum
16 January , Saturday 20:00

More Events Nearby

 24 November , Saturday
 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Enschede
 07 December , Friday
 Tot de Nek in de Drek - Obstacle Mud Run, Vriezenveen
 30 November , Friday
 Cafe Rocks, Enschede
 08 December , Saturday
 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, Enschede
 15 December , Saturday
 BIJBruins, Saasveld
 23 November , Friday
 Konzert im Museum, Bad Bentheim
 11 December , Tuesday
 Enschede, Netherlands, Enschede
 01 December , Saturday
 Preston Palace, Almelo
 24 November , Saturday
 Poppodium Metropool, Hengelo
 30 November , Friday
 Restaurant Hoge Boekel, Enschede
 24 November , Saturday
 Bürgerhalle, Gronau, Gronau
 06 December , Thursday
 Ev. Lukas-Krankenhaus Gronau, Gronau
 16 December , Sunday
 Gronauer Innenstadt, Gronau
 13 December , Thursday
 Gronauer Innenstadt, Gronau
 01 December , Saturday
 Pier 99, Nordhorn
 07 December , Friday
 Tierpark Nordhorn, Nordhorn
 07 December , Friday
 Dierentuin Nordhorn, Nordhorn