Open Air Festival-Firstwave#4 | Reparti ushtarak,Lapidari Tirane

►►FirstWave edicioni i 4 Open Air Festival 1-6, Maj 2018, Tek Kodrat e Liqenit Artificial, Ish Reparti i forcave Ajrore, Lapidari i Tiranës,

Me shkëlqimin e diellit pranveror mbi kodrat e Liqenit të Tiranës, në lindje do të shikojmë nga sipër qytetin në ç’do skaj të tij si në pëllëmbë të dorës, ndërsa

nga ana tjetër në perëndim shohim mëmën natyrë në gjelberimin pyjor që do të na mbushë mushkritë me oksigjen e paqe. Edicioni i 4-t i FIrsWave, rikthehet fuqishëm në hapsira fantastike dhe do ta shtrijë aktivitetin e tij në alternim me ambjente brenda dhe jashtë në natyrë.
►► 1-3 Maj, “ Qyteti i Artit” (shfaqje të artit bashkëkohor)
►►4-6 Maj, “FirstWave#4” (festivali i muzikës elektronike në 72 orë muzikë non stop)
DJ të ndryshëm do të performojnë për pjesëmarrësit në njërën nga skenat e festivalit por edhe në menyrë simultane në hapsira të ndryshme përgjatë 6, ditëve tē festivalit. Në kuadër të festivalit në ditët e hapjes së tij, aktivitete e performanca të ndryshme të artit bashkëkohor do të argetojnë publikun e të gjithë moshave dhe shijeve estetik. Ambjentet e argëtimit;
►►“Qyteti i Artit” (shfaqjet e artit bashkëkohor në ambjentet e brëndshme, art performance, video art, video instalacione, shfaqje filmash të shkurtër e të gjatë, ekspozita, performance baleti kontemporan, teatër, etj.)
►►RedRoom (dhoma e kuqe në ambjentet e brëndshme te repartit ushtarak me muzikë undergound, që ofron argëtim nga dj përgjatë 6 ditēve)
►►Main Stage (Skena kryesore nē ambjentin e jashtëm me 72 orë nonstop muzikë elektronike nga disa Dj të ftuar vendas e tē huaj) ►►Chill out zone (zona e relaksit)
►►Play games zone (ambjentet e jashtme)
►►Films zone (ambjentet e jashtme)
►►Artizanal Shop
►►Bari (pijet dhe ushqimet të shēndetshme që ju ofrojnë çmime tepër të lira.) Gjatē ditēve tē festivalit do ta kthejmë hapsirën e jashtme në një piknin të madh për të gjithë. Sëshpejti në FirstWave

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||LINE-UP|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Stay Tuned
Coming soon

Youtube: Electronic Music Tirana
Instagram: Electronic Music Tirana
#Firstwave #FirstwaveAlbania4 #electronicmusicfestival #openair
#community #happines #goodvibes #wedance #party #raver

▼ Show More Information

Lapidari Tirane
adress is not specified
01 May , Tuesday 12:00