ONK Poker – Lochem – Stegeman Laren

Doe mee met de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker!

Klik hier om je in te schrijven:
https://www.onkpoker.nl/evenement/onkpoker-lochem-stegeman-laren/

“Maak kans om de Nederlands Kampioen te worden!”

Word jij de nieuwe winnaar van het Open Nederlands Kampioenschap Poker? Het ONK

Poker is het grootste en leukste pokerevenement van Nederland, met dit jaar naar verwachting meer dan 8.000 deelnemers. Verspreid over meer dan 100 locaties in Nederland nemen pokeraars het tegen elkaar op om de lokale kampioen te worden en zich te kwalificeren voor de grote landelijke finale.

Laagdrempelig evenement.
Iedereen mag aan het evenement meedoen het maakt niet uit of je al jaren pokert of het pas één dag geleden geleerd hebt. De visie van de organisatie is dat poker overal en door iedereen gespeeld moet kunnen worden. De winnaar van vorig jaar speelde tijdens de voorrondes pas zijn eerste pokertoernooi. Later groeide hij uit tot Nederlands Kampioen.

Professioneel georganiseerd.
Het ONK Poker kenmerkt zich doordat het een zeer professioneel georganiseerd evenement is. De speellocatie wordt omgetoverd tot een ware pokerroom, met echte pokertafels van 2.40m lang, professionele pokerchips, kaarten en een officiële toernooi directeur die de avond begeleid en de spelers helpt met de pokerregels. De spelers delen zelf, maar doordat er op elke tafel met twee decks (pakjes kaarten) wordt gespeeld, gaat het spel ook erg snel.

Word de lokale kampioen!
De winnaar van de voorronde is de Poker kampioen van de gemeente en kwalificeert zich voor de landelijke finale. De beste 5% naast de winnaar kwalificeert zich voor een second chance evenement waar nog meer tickets voor de landelijke finale te winnen zijn. Vorig jaar wist Tobias van der Meer uit Leeuwarden de landelijke titel in de wacht te slepen. Tijdens de grote finale in Ermelo was hij oppermachtig en zodoende liet hij bijna 5.000 tegenspelers achter zich. Later kreeg hij een sponsoraanbieding van de Belgische Amateur Poker Association & Tour en kon hierdoor gesponsord een paar mooie casino toernooien spelen. Hier maak jij ook kans op natuurlijk!

Deelnemen kost slechts 12,50
Ben je 18 jaar of ouder? Doe dan mee! Je kunt je gemakkelijk via de website inschrijven en via IDEAL betalen. LET OP: Deelnemen aan meerdere voorrondes is toegestaan. Je kunt je dus ook voor meerdere voorrondes inschrijven.

▼ Show More Information

Dorpsstraat 1, 7245 AK
Laren
12 February , Friday 20:00

More Events Nearby

 01 January , Tuesday
 Nieuwjaarsbal Groenlo, Groenlo
 06 January , Sunday
 Restaurant Take Off, Teuge
 06 January , Sunday
 Restaurant Take Off, Teuge
 31 December , Monday
 De Hazenberg (Brummen), Brummen
 22 December , Saturday
 Nationaal Paracentrum Teuge, Teuge
 21 December , Friday
 Deventer, Netherlands, Deventer
 06 January , Sunday
 Bistro de Tasca Markelo, Markelo