Öka din livstillfredsställelse! (Växjö)

Sliter du - eller kanske känner någon som gör det - med att uppfylla andras förväntningar, att räcka till? Skrattar för sällan? Har olösta problem som tynger vardagen? Har svårt att bli sams med dig själv?

Välkommen till en studiecirkel med syftet att öka graden av din livstillfredsställelse.

Förändringens

fyra rum®, eller Fyrarummaren®, som den också ofta kallas, är en teori om förändring - om hur människor och organisationer reagerar i förändring och utveckling. Teorin visar hur vi som individer upplever verkligheten helt olika.

Vi använder Fyrarummaren som metod och fokuserar på, med hjälp av grundverktygen, ökad förståelse av dig själv, av andra samt dig själv i ett sammanhang. Efter ett par inledande träffar, av totalt sex, följer några träffar där deltagarna använder Fyrarummaren för att förstå sina egna vardagsutmaningar bättre. Resultatet och målet med studiecirkeln är att den ska leda till ökad livstillfredsställelse!

Den beskriver också hur vårt sätt att uppfatta oss själva, andra och samhället därmed kan få de mest dramatiska konsekvenser vid förändring, utveckling och under hårt tryck, men också i vardagslag.

Fyrarummaren® hjälper oss att fortsätta att tänka klart och kritiskt - även under belastning. Den ger oss helt enkelt bättre tillgång till våra resurser i de mest skiftande lägen.

Start: Torsdag den 18 februari 2016 kl 18.00-21.00

Övriga träffar: Tor 25 feb, tor 3 mars, tor 10 mars, tis 15 mars och tis 22 mars

Plats: SV Kronoberg, Smedjegatan 3 B, Växjö (ingång från gården)

Cirkelledare: Lars Hornborg och Paul Nordström

Avgift: 1 290 kronor/deltagare inkl studiematerial (till ett värde av 625 kr).

Anmälan:
http://sv.se/avdelningar/sv-kronoberg/kurser/oka-din-livstillfredsstallelse-19498/

▼ Show More Information

Smedjegatan 3 B, 35246
Växjö
18 February , Thursday 18:00

More Events Nearby

 10 October , Wednesday
 Växjö Konserthus, Växjö