Ode To Joy/ Bastard Barock / Local Loco & idiots / Maja & Sophia

Barock-kabaré & Falafeljazz

Ode To Joy öppnar lite tidigare denna kväll och bjuder in Bastard Barock som firar ny skiva. Denna gränsöverskridande orkester bjuder på en sanslös musikalisk resa med barocken som ledsagare. Senare denna afton välkomnar vi Local Locos beryktade Falafeljazz med markanta dofter

av Tom Waits och New Orleans.
▶ Grand Öl & Mat, Monbijougatan 17
▶ Lördag 24 Feb · kl 21-03 (gratis Innan 23)
▶ Entré 100:-

▶ Live: Bastard Barock
Postkolonial barock-kabaré med det prisvinnande musikkollektivet Bastard Barock från Malmö/Stockholm med musik och berättelser från Perus katedraler, små byar i västra Afrika, det mäktiga Versailles och ett läger för hemlösa i New York. Vi möter en stackars trumslagarpojke, påkostade ceremonier och en nordamerikansk stamhövding som plötsligt får sin trädgård fritagen från brittiska imperiet.
Bastard Barock är ett barock-kollektiv med bas i Malmö där några av södra Sveriges bästa unga barock-musiker samlas för nya, kreativa och tvärkonstnärliga projekt med den tidiga musiken som grund.
Skivor kommer säljas till specialpris!
På scen 21:00 - Fri entré


▶Local Loco

Local Loco and the Idiots spelar falafeljazz direkt från Möllan. Med en kärlek till New Orleans och beundran för Tom Waits som grund ger de medryckande melodier, tungt gung och texter om allt från Donald Trump till att åka svarttaxi i en livlig blandning av politisk poesi, slående samtidiakttagelser och personliga bekännelser. Det är bluesigt, jazzigt, folkigt. Frontfiguren och låtskrivaren Jesper Söderberg startade upp bandet i Sala och levererade då indiepop-rock på svenska. 2015 började bandet längta efter sydligare breddgrader och flyttade till Malmö. Fler medlemmar anslöt sig och så förvandlades bandet till en svängig swingrockorkester med trombon, saxofon och klarinett.
De släppte sin debutskiva “Från Sala till Himlen” 2015 och har sedan dess släppt två studioalbum till “Tolvskillingsorkestern” (2016) och “Det sista endorfinet” som släpptes i oktober 2017.

“Visst känns det lite som att vandra längs Bourbon Street när en lyssnar? Den genuina spelglädjen och kärleken till musiken går sannerligen inte att ta miste på.” - Hymn
Facebook: https://www.facebook.com/locallocoandtheidiots/

Spotify: https://open.spotify.com/album/0CAivz5HHDtoS3VZv9DaYR

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=YDJmmJpSoIo

Dj´s i loungen och inne I klubben:

▶ Sophia & Maja
Maja och Sophia är parhästarnas parhästar och bästa bästisar, och de spelar musik som garanterar kommer få dig att dansa! Det blir mycket soul blandat med catchy refränger. Maja och Sophia spelar guilty pleasures helt utan guilt - tro oss - det här blir bara pleasure.


▶ Martin Axen & Jepson som bjuder upp till glädje och dans. Med rock ´n soul, funky beats, ballroom glam och glitz'n blitz.

▶ Badhuspojkarna Anders & Jörgen kör bluesrökare, whiskeydränkt rock & swing samt 60-tals smuts från garaget. Och som grädde på det indolenta moset serveras även surf och eklektisk voodoosoul.

▼ Show More Information

Monbijougatan 17, 21153
Malmö
24 February , Saturday 21:00

More Events Nearby

 08 February , Friday
 Biodlingsföretagarna,