O fapta buna de Craciun! Editia a VI-a

Salutare,

Cu totii suntem copii in sufletele noastre, de aceea gandul ca exista copii fara o familie, fara mama si/sau fara tata, fara macar o ruda apropiata care sa-i ingrijeasca si sa le ofere o copilarie lipsita de griji, care sa-i formeze si sa le ofere o fundatie trainica in ceea ce se cheama "viata",

ne face pielea de gaina si ne indeamna totodata sa actionam, sa le intindem o mana de ajutor. "Copiii sunt mugurii vietii" spunea cineva. Daca vrem sa schimbam ceva in lumea asta, incepem cu copiii fiindca ei pot schimba la randul lor societatea in care traiesc. Prin puternice exemple filantropice le vom da speranta ca exista oameni frumosi dispusi oricand sa ajute. Dar si copiii ne invata multe, trebuie doar sa fim atenti la ei, de la copii invatam cum sa iubim neconditionat, fara prejudecati; credinta ca orice este posibil; invatam ca fiecare zi eu un nou inceput; invatam sa exploram lucruri noi; invatam entuziasmul si fericirea care vine din lucrurile marunte. Ce poate fi mai frumos decat un copil care rade?!

Va invit alaturi de noi sa facem niste copii fericiti!

Nu o sa schimbam lumea dar vom reusi sa vedem copilasi cu zambetul pe fata si vom lasa in urma noastra "o fapta buna de Craciun" (si nu numai) !!!

Daruiti din suflet pentru niste sufletele!

▼ Show More Information


Baia Mare
18 December , Monday 09:00

More Events Nearby