Nyhet! Attraktive alpinleiligheter // Lemonsjøen // Jotunheimen

Nå skjer det – ved porten til Jotunheimen!

Onsdag 21.februar går startskuddet for salget av ski in - ski out fjelleiligheter med høy standard, gunstig pris og garanterte leieinntekter fra fire attraktive sesonger ved porten til Jotunheimen.

Ønsker du å våkne opp til panoramautsikt over fjellheimen,

innta frokosten i stillongsen, spenne på deg skiene på trappa for deretter å skli ned alpinbakken eller stake inn i et av landets største nettverk av preparerte langrennsløyper? Eller er det jakt, fiske og topptur som står på favorittlista etter at nistepakka er smurt? Toppturer i Jotunheimen, Rondane eller Dovrefjell? Vårskiturer på Valdresflya eller Sognefjellet? Rafting i Sjoa? Familieturer til Glittersjå besøksgård? Matopplevelser av ypperste klasse på Vianvang, Brimi Sæter eller Hindseter? Rusle bort til Kalven Seter for en nytraktet cappuccino eller bort til Lemonsjø fjellstue for legendarisk indrefilet? Da kan vi garantere deg at fjellivet ved Lemonsjøen vil passe deg som fot i hose!

Leilighetene i Trollhø Eldorado ligger på hyller ved alpintraseen like under tregrensa med fantastisk panoramautsyn og gir deg den gode følelsen av å være høyt til fjells. Med god boltreplass og med alle bekvemmeligheter moderne fritidsboliger byr på, kan du nyte aktive eller late dager ved porten til Jotunheimen.

Leilighetene i Trollhø Eldorado lanseres med nettside og prospekt onsdag 21.februar kl 20:00 - visning i anlegget og tomteområdet vil bli mulig fra torsdag.

Vil du være med inn i fjelleventyret så heng på!

▼ Show More Information

Lemonsjøen Fjellpark, 2680
21 February , Wednesday 20:00

More Events Nearby