Noć knjige

Dragi čitaoci, pripreme za još jednu Noć knjige mogu da počnu!

U petak, 15. decembra u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama Delfi od 17 sati do ponoći održaće se sedamnaesta regionalna manifestacija Noć knjige pod pokroviteljstvom Eurobank Srbija.

Ovo će biti još jedna prilika da se po najpovoljnijim

cenama kupe najnoviji svetski hitovi, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, sjajan gift program.

Svi popusti moći će da se ostvare i na sajtu www.delfi.rs.

Noć knjige će se održati u 26 gradova u Srbiji i regionu, na 56 lokacija. Regionalni karakter manifestaciji daju Lagunini klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Noć knjige je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati Lagunine klubove čitalaca i knjižare Delfi poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca i kupaca. Interesovanje za knjigu, posećenost manifestacije, kvalitet i raznovrsnost ponude knjiga, kao i neuobičajeno veliki popusti mogu se porediti samo sa značajem koji ima Beogradski sajam knjiga.

Broj posetilaca Noći knjige raste iz godine u godinu, a sama manifestacija se širi po regionu i predstavlja priliku koja se ne propušta, jer samo u Noći knjige naslove svih žanrova možete kupiti po neverovatno niskim cenama, upoznati se sa književnim novitetima i družiti se sa domaćim piscima.

I ove godine manifestaciji Noć knjige priključile su se brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce.

Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u Noći knjige.

Budite budni uz knjigu u petak, 15. decembra od 17 sati do ponoći!

Više informacija na sajtu: http://www.laguna.rs/laguna-bukmarker-noc-knjige-15-decembra-od-17-sati-do-ponoci-unos-7725.html

▼ Show More Information

adress is not specified
15 December , Friday 17:00

More Events Nearby

 27 January , Saturday
 Dom omladine Kragujevac, Kragujevac
 27 January , Saturday
 Pravni fakultet Kragujevac - zvanična stranica, Kragujevac
 26 January , Friday
 Kragujevac, Serbia, Kragujevac
 30 January , Tuesday
 Druga kragujevacka gimnazija, Kragujevac
 20 January , Saturday
 Pivnica "Gustav", Kragujevac
 27 January , Saturday
 Crni Vrh, Jagodina,
 13 February , Tuesday
 Kragujevac, Serbia, Kragujevac
 20 January , Saturday
 Planinarsko-rekreativna sekcija FTN-a, Novi Sad