Netwerkwerkborrel II | Young Professionals Leeuwarden

Netwerkwerkborrel II | Young Professionals Leeuwarden

Op 27 april viert Nederland de monarchie. De dag van Willem Alexander; een man die van prins pils naar Koning Willem transformeerde. Een proces waar naar verwachting veel adviseurs een rol in hebben gespeeld. Personal branding is dan ook een vak

apart. Een discipline waar we je aan de vooravond van de koninklijke viering graag wegwijs in maken! Op donderdagavond 26 april heet YPL je graag van harte welkom op onze tweede netwerkborrel van dit jaar.

Jouw marketing, jouw verhaal:

Een goede marketing strategie is hedendaags binnen elke organisatie onmisbaar. Een strategie die vaak ten doel heeft om op korte termijn snel en doelbewust ‘top of mind’ te komen bij de consument. Branding daarin tegen is een proces waar je de tijd voor moet nemen. Wat is precies jouw identiteit, jouw verhaal, en hoe wil je deze uitdragen.

Ook als young professional is een goede branding onmisbaar. Hoe zet jij jezelf in de (arbeids)markt. Bij personal branding beschouw je jezelf als een merk. Een merk met een eigen strategische positie in de markt. Vanuit deze gedachte kijk je gericht naar jezelf, je ambities en vertaal je deze naar een eigen marketing strategie waarmee je jouw doelen wilt bereiken. Elk individu heeft tenslotte een eigen identiteit, maar hoe draag je deze goed uit? Tijdens de welbekende YPL-powerlezing geven twee interessante sprekers een inkijkje in de wereld van personal branding. Het beloofd een avond te worden vol praktische tips, ijskoude pilseners en gezelligheid.

Tot 26 april, tot YPL!

▼ Show More Information

adress is not specified
26 April , Thursday 20:00