Ändra dina tankar – ändra ditt liv! - med Kaj Pollak

Välkommen på Kay Pollaks tidlösa och älskade föreläsning om tankens kraft. Som du tänker – så blir det.

Du får vara med om tre timmar fulla av skratt och insikter som har förändrat tiotusentals människors liv. Du kommer att få energi och inspiration. Du får konkreta verktyg om hur du kan bli mer tillfreds

med dig själv, bli mer framgångsrik och verkligen lyckas bättre i alla dina relationer.

Ska du gå på en enda föreläsning i ditt liv så är det denna. Alla kan ta till sig Kay Pollaks föreläsning och få en rolig och insiktsfull upplevelse. Gå själv, ta med familjen eller dina kollegor – det kan totalt förändra och lyfta klimatet på er arbetsplats. 500.000 svenskar har sett Kay Pollak föreläsa. Har du?

Kaj Pollak behöver ingen närmare presentation för den svenska publiken. Kaj är filmregissör med klassiker som Så som i himmelen och senaste Så ock på jorden. Han är en av de mest uppskattade föreläsarna i Sverige och han föreläste för oss 2008. Det slumpade sig så att föreläsningen inföll på hans 70-års dag. Det blev feststämning i ett fullsatt Kulturhus. Vi skämtade om att han skulle komma tillbaka på sin 80-års dag. Nu är vi där! Missa inte detta unika tillfälle!

OBS: Denna föreläsning är en måndag!

Detta är en del av abonnemangsserien Onsdagar på Kulturhuset. Biljetter till detta föredrag köpes via www.ticnet.se eller vid Kulturhusets biljettkassa direkt före evenemanget.

Pris: 350 kr inkl. fika
Pris för årskort där alla föredrag i serien ingår: 1100 kr inkl. fika (priset gäller till 31 december)

För mer information se: https://jarnaakademi.se/kurser/pedagogik-kunskap-larande/konsten-att-bli-attio/

▼ Show More Information

Kulturcentrum 14 Järna, 153 91
Järna
21 May , Monday 08:45

More Events Nearby