Natalia

In haar illustere carrière verkocht Natalia meer dan 415.000 albums, zagen meer dan 1 miljoen concertgangers haar op een podium staan en rijfde ze de ene onderscheiding na de andere binnen. Natalia is ongetwijfeld één van de grootste popsterren ooit vanop Vlaamse bodem.

Na verschillende concerten met

onder andere Shaggy en En Vogue blijft Natalia iedereen verbazen. Zo stond ze in 2006 samen met The Pointer Sisters maar liefst tien keer in het Sportpaleis voor meer dan 130.000 uitzinnige fans. Onlangs stond ze er opnieuw met The Ladies of Soul.

In november 2005 volgde Natalia's derde tournee in Vlaanderen, getiteld Me and My Producer. Het werd een intiemer concert, waarbij de blazers werden ingeruild voor extra backing vocalisten, en dit onder leiding van top producer Steve Willaert. Tijdens de eerste "Me & My Producer begeleide Steve Willaert Natalia perfect op piano en wat ze samen brachten was ronduit topklasse. Natalia bracht toen een mix van haar 2 albums en enkele covers van onder andere Alicia Keys, En Vogue en Aretha Franklin.

Steve Willaert, reeds verantwoordelijk voor Natalia's platina verkochte albums "Back for More" en "This Time", werd in 2016 ook aangesteld als executive producer voor het nieuwe Natalia album "In My Blood". De samenwerking tussen Natalia en Steve Willaert is altijd optimaal geweest en gedurende de In My Blood studio opnames ontstond het idee om de "Me & My producer tour" nieuw leven in te blazen.
Na haar In My Blood Summer Tour en elf jaar na datum is het tijd om wederom te komen genieten van Natalia's Me & My Producer the 2nd edition.

▼ Show More Information

Groenstraat 6, 3930
Hamont
09 March , Friday 20:00

More Events Nearby

 22 December , Saturday
 Effenaar, Eindhoven
 28 December , Friday
 Veldhoven, Netherlands, Veldhoven
 18 December , Tuesday
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 06 January , Sunday
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 13 January , Sunday
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 01 January , Tuesday
 Opglabbeek, Belgium, Opglabbeek
 22 December , Saturday
 Café De Schans Nederweert, Nederweert