Mureș Marathon 2018

Concursul Mureș Marathon a ajuns deja la cea de a noua ediție. Va invităm să participați la acest concurs maratonul amator de rafting, caiac și canoe, respectiv la proba de slalom pe ape repezi. Locaţia rămâne aceeași ca şi în anii precedenți valea Mureşului. Dificultatea traseului este între ZWC – WWII.
Proba

da slalom va începe de la ora 10.00, locaţia acesteia ca fi făcut cunoscut vineri (20 aprilie.)

Startul la maraton se va da în localitatea Meştera la ora 14.00, iar finişul va fi în localitatea Răstoliţa.

Distanţa pe care trebuie să parcurgă fiecare concurent sau echipaj este de 24 km.

Punctul de înregistrare se va afla lângă slalom respectiv la locul de start al concursului, în Meştera lângă podul de pe Mureş pe malul stâng al râului. Înregistrarea se va putea face în ziua concursului între orele 8:00 şi 13:00 dimineaţa sau electronic completând formularul on line.

Echipamentul de concurs nu este asigurat de către organizatori! Nu se rezervă echipament prin completarea formularului de înregistrare!
Fiecare participant trebuie să-şi prezinte echipamentul de protecţie şi trebuie să plătească taxa de înscriere în dimineaţa concursului. Fiecare participant sau echipaj va primi un număr de concurs.
Înregistrare
Concurenții trebuie să se înregistreze până la data de 21.04.2018 ora 13. Înregistrarea se poate face electronic prin completarea formularului de înregistrare on line sau la fata locului.

Echipamentul de concurs nu este asigurat de către organizatori! Nu se rezervă echipament prin completarea formularului de înregistrare!
Taxa de participare se modifică în funcție de data înregistrării !

Taxa de înregistrare este 25 RON pentru participanţii, care se înregistrează până la data de 15 martie 2018, respectiv 35 RON pentru cei care se înregistrează până la data de 14 aprilie 2018, la faţa locului taxa de înregistrare este 45 RON.
Taxa de participare se plăteşte de către fiecare participant în dimineaţa concursului la punctul de înregistrare.

Fiecare participant care a platit taxa de inscriere va primi un tricou MM si o diploma de participare.

Condiții minime de participare
Concurenţii participă pe propria răspundere, şi trebuie să fie buni înotători!
Purtarea vestelor de salvare şi a căștilor de protecţie pe tot parcursul concursului este obligatorie!
Echipamentul trebuie să-şi asigure fiecare participant.
Regulile Maratonului
Startul se dă în localitatea Meștera pe malul stâng a râului, la data de 21 aprilie 2018, ora 14:00.
Fiecare echipă/concurent va primi un număr de concurs la plata taxei de participare. Fără număr de concurs participantul nu are dreptul de a porni la competiție.
Fiecare participant trebuie să se oprească la punctul de control și să semneze tabelul aflat la fața locului. Punctul de control va fi amplasat pe malul stâng al râului după confluența pârâului Sălard cu Mureșul.
Regulile slalomului vor fi făcute public la fața locului.

▼ Show More Information

Drumul European E578
Rastolița, Mureș, Romania
20 April , Friday 12:00

More Events Nearby