Motortransport Pyreneeën voorjaar 2016

Transport van je motor naar Girona in Spanje. Van 28.5.2016 tot en met 5.6.2016

Wil je de zomer van 2016 kickstarten en een week onvervalst sturen in de machtige Pyreneeën in een aantrekkelijk klimaat? MotoMove motortransport brengt je motor er naartoe, haalt ‘m er weer op en dat alles voor maar € 450.

Het enige dat je nog maar hoeft te doen is een voordelige vlucht naar Girona boeken (al vanaf € 42 voor een retour) en je route plannen!

Girona ligt ingeklemd tussen de Frans- Spaanse grens ten zuiden van Perpignan in Frankrijk en Barcelona.in Spanje. Het is vanuit Girona slechts 50 kilometer voor je midden in de Pyreneeën zit. Je kunt zigzaggend van de Middellandse zee naar de Atlantische oceaan rijden en onderweg de meest mooie wegen tegenkomen in Frankrijk, Spanje of dwergstaatje Andorra. Vergeet vooral niet de legendarische N260 te nemen als je van bochten houdt! Bergpassen zijn er in overvloed in de Pyreneeën. Wat te denken van de uit de Tour de France bekende Col de Tourmalet, of de Col du Pourtalet die in de toerspecial van MotoPlus nog op nummer 1 werd geplaatst in het lijstje van beste Pyreneeën-bergpassen.

Meer informatie en boekingen via http://www.motomove.nl/product/pyreneeen-girona-voorjaar-2016/

▼ Show More Information

Aeroport de Girona - Costa Brava, 17457
28 May , Saturday 10:00

More Events Nearby

 21 December , Friday
 Escola Agrària Forestal de Santa Coloma de Farners, Santa Coloma de Farnés