MK's Marvellous Medicine - Bergen Live Sessions

Marie Kristin Dale og trioen hennes MK's Marvellous Medicine er nå klar med sitt debutalbum. I den forbindelse er de klare for Bergen Live Sessions den 2. februar.

MK's Marvellous Medicine har spilt en rekke konserter på klubber og festivaler rundt om i landet. Overalt har mottagelsen vært god. Bluesnews

var tidlig ute med å proklamere at «Marie Kristin vil ta Norge med Storm». Dagbladet omtalte henne nylig som «det ny unge gitarhåpet». Knut Reiersrud kalte stilen for «Post Hendrix».

Den 2. februar skal vi feire ny plate. Debutalbumet blir utgitt av Apollon Records og er produsert av Yngve L. Sætre. Singelen fra albumet, «When You're Young» er allerede tilgjengelig. Den er også mye spilt på radio.

Det er selvsagt solisten selv, Marie Kristin Dale, som er midtpunktet i MK's Marvellous Medicine. Hennes ferdigheter som gitarist er alene gode nok til å skape en karriere. Legg til hennes soul inspirerte sang, hennes øre for komposisjon og arrangement, så har du supertalentet fra Bergen som allerede har blitt omtalt som en kommende stjerne.

MK er imidlertid ikke alene. Felix N Rudi fra Haugesund spiller trommer. På bass finner vi Ålesunderen Stian Brungot.

▼ Show More Information

Øvre Ole Bullsplass 3, 5012
Bergen
02 February , Tuesday 19:00

More Events Nearby

 20 November , Tuesday
 Grieghallen, Bergen
 22 November , Thursday
 USF Verftet, Bergen
 21 November , Wednesday
 Grieghallen, Bergen
 07 December , Friday
 Bergen, Norway, Bergen
 24 November , Saturday
 Grieghallen, Bergen
 03 December , Monday
 Dovile Matt Nail Academy, Bergen
 30 November , Friday
 KODE, Bergen
 28 November , Wednesday
 MadamFelle, Bergen