Miracles Clubtour - DJ Martin Jensen & Bjørnskov // Natklubben // Gazzværket

Miracles Clubtour - DJ Martin Jensen & Bjørnskov på Gazzværket lørdag den 23. januar.

Den danske kult-DJ, Martin Jensen er på rekordtid blevet et viralt hit, og rundede i sidste uge 1 million likes på Facebook. Dette fejrer han nu med udgivelsen af den nye single, ”Miracles”.

Martin Jensen:
Gennem

det sidste år har den hypede, silkeborgensiske DJ, Martin Jensen, i samarbejde med sit pladeselskab disco:wax, skabt en viral megasucces på de sociale medier med sin kreative tilgang til at producere dance-musik. Små samplede lydbidder af Youtube-videoer er blevet transformeret til globale verdenshits indenfor genren EDM, og nu kan DJ Martin Jensen så endelig fejre ”like” nr. 1 million på hans Facebook-side (og svimlende 119 millioner visninger af hans videoer!) – indenfor musikkens verden herhjemme kun overgået af Volbeat.

På Spotify spredte debutsinglen ”Sí” sig ligeledes også som en steppebrand tidligere på året. Med over 14 millioner streams, gik nummeret nr. 1 på Spotifys ”Global Viral Top 50” og i en række lande, såsom Norge, Sverige, Finland, Spanien, Tyskland Polen, Brasilien, og ja, også herhjemme - foran flere af de allerstørste popstjerner indenlands som udenlands. Først for nyligt, er DJ Martin Jensen blevet gjort selskab af andre danske kunstnere, da det tidligere på efteråret blev offentliggjort, at Lukas Graham og Mø nu også havde ramt Spotifys virale hitlister.

DJ Martin Jensen er blevet en af dansk musiks største virale successer nogensinde, og dette fejres nu med udgivelsen af den tredje single ”Miracles”, som gæstes af sangeren Bjørnskov. ”Miracles” er et kærlighedsnummer baseret på den ultra-populære Youtube-video ”Duck Army”, som DJ Martin Jensen har samplet og transformeret til endnu et super catchy EDM-hit, denne gang indenfor genren ”tropical”.

Bjørnskov:
Efter hans hit Vi er helte ramte radiobølgerne har han spillet masser af koncerter med sit unikke og vellydende solo set-up bestående af vokal, guitar og effektpedaler med masser af samples og temaer. Han har spillet support på NOAHs Danmarksturné, og har turneret med KATO/Safri Duo, som vokalen på hittet Dimitto. Med Bjørnskov's vokal i samspil med Dj Martin Jensen's evne til at fyre et DJ-set af som sætter gang i festen er der lagt op til en kæmpe fest lørdag den 23. januar i Natklubben på Gazzværket.

Bord til Miracles Clubtour - DJ Martin Jensen & Bjørnskov?
Borde kan bookes online - http://bord.gazzvaerket.dk

Dørene åbner kl. 23:00
Aldersgrænse: 18år – Husk GYLDIGT ID (Pas eller kørekort)
Entré: 50kr + garderobe.
—————————————————————
Skal du holdes opdateret om større arrangementer og fordele på Gazzværlet?
Tilmeld dig Gazz-News her: http://gazzvaerket.dk/news/

▼ Show More Information

Gasværksvej 20, 6200
Aabenraa
23 January , Saturday 23:00

More Events Nearby