Ministarke in Awake Nightclub

Не пропуштајте ја незаборавната забава со групата Министарке во Awake Nightclub и резервирајте на време на:078 / 311-188.Картата во предпродажба ќе чини 300 денари. Истита ќе можете да ја набавите во lounge bar Mr.I (*напомена: картите се во ограничен број).
Може да набавите и блок карта за 06.04 Министарке

и 07.04 Милиграм по цена од 500 денари.

▼ Show More Information

Zheleznichka bb, 6000
Ohrid
06 April , Friday 00:00

More Events Nearby

 01 August , Wednesday
 Biljanini Izvori,
 04 August , Saturday
 Biljanini Izvori,
 02 August , Thursday
 Biljanini Izvori,
 03 August , Friday
 Kongresen centar Ohrid Macedonia, Ohrid
 02 August , Thursday
 Ohrid, Republic of Macedonia, Ohrid
 13 August , Monday
 Kongresen centar Ohrid Macedonia, Ohrid
 25 July , Wednesday
 Ohrid, Republic of Macedonia, Ohrid
 18 August , Saturday
 Ohrid, Macedonia, Ohrid
 05 August , Sunday
 Ohrid, Republic of Macedonia, Ohrid