Έκτακτη Milonga La Serenata με Live Locos De Atar!

Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 9/4/18 ( Δεύτερη μέρα του Πάσχα) σε μία έκτακτη- εορταστική Milonga La Serenata (απογευματινή φυσικά!) στο Tango Room Thessaloniki με Live τους Locos De Atar*! Η 7μελής ορχήστρα ( 5 μουσικοί και 2 τραγουδιστές) θα παίξει για όλους εσάς αγαπημένα κλασικά tango, αλλά και επιλεγμένα

κομμάτια σύγχρονου και ελληνικού ρεπερτορίου! Στο τραγούδι η Sotiria Rouvoli με την ιδιαίτερα χαρισματική και πολυδιάστατη φωνή της και ο Malamas Malamidis με την ερμηνεία κλασικών αργεντίνικων tango κομματιών!
Στα decks καλεσμένος Dj ο Katharopoulos Stamatis!

Οι locos de atar είναι ένα μουσικό σχήμα tango της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησε την πορεία του το Σεπτέμβριο του 2006. Kοινός άξονας των πέντε μελών του γκρουπ είναι η αγάπη για τη μουσική και η αγάπη για το tango.
Το ιδιαίτερο ηχόχρωμα του σχήματος που επιτυγχάνεται με το συνδυασμό ακουστικών εγχόρδων (Βιολί–Κοντραμπασο), πνευστών οργάνων (Κλαρινέτο), αλλά και του ακορντεόν, χαρίζει στον ακροατή μια μοναδική μουσική εμπειρία. Ταυτόχρονα, τα κρουστά με τη δυναμική παρουσία τους και την ιδιαίτερη ηχητική ατμόσφαιρα που δημιουργούν, αναδεικνύουν τη ρυθμική πλευρά του tango.
Οι “Locos de atar” έχουν εμφανιστεί σε συναυλίες, milongas και άλλες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα καθώς και σε διεθνή φεστιβάλ. Έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες από διάφορους χώρους (μουσικούς και τραγουδιστές, χορευτές εικαστικούς καλλιτέχνες).
Βιολί: Μαρία Ζαχαριάδου
Ακορντεόν: Νατάσα Ρουβολή
Κλαρινέτο-Σαξόφωνο: Στέργιος Μοσχογιάννης
Κοντραμπάσο: Μιχάλης Σαπουντζής
Καχόν: Αλέκος Παπαδόπουλος

Ετοιμαστείτε ...!!!
*Το Live στις 22:30
Eίσοδος 7ευρώ (με κρασί-μπύρα-αναψυκτικό)
Πληροφορίες 2310238577

▼ Show More Information

Πτολεμαίων 29Β, 54631
Thessaloníki
09 April , Monday 20:00

More Events Nearby