Mihai Margineanu & Band canta pe 18 februarie la Hard Rock Cafe

Când e vorba de nopţi albe, Mihai Mărgineanu deţine reţeta perfectă! Si te invită şi pe tine să o descoperi, pe 18 februarie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, unde Mărgineanu & Band te aşteaptă cu un show autentic, anecdote savuroase şi melodii celebre pe săturate. Vino să cânţi “Mă iubeşte femeile”,”Gore

din Chitila”, “Zariţa”, “Jana,” şi "Melci, scoici, raci, craci" într-o seară în care distracţia nu are limite!

Orice concert al lui Mihai Mărgineanu este un prilej de voie bună. Cântările simpaticului solist se transformă rapid în adevărate petreceri, la care spectatorii cântă cot la cot cu acesta, dansează nestingheriţi şi râd în hohote, pentru că showurile lui vin garniste cu vorbe de duh, glume bune şi texte meşterite cu mult haz.

Mihai Mărgineanu este un artist prolific şi una din cele mai simpatice şi neconvenţionale figuri ale scenei actuale. A lansat patru albume şi actualmente face parte din distribuţia serialului Las Fierbinţi, cel mai vizionat serial de comedie produs în România, în ultimul deceniu.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele preţuri:
- 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
- 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 60 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

▼ Show More Information

Soseaua Kiseleff 32, 011343
Bucharest
18 February , Thursday 21:30

More Events Nearby

 02 February , Saturday
 Fortuna Travel - te trimite în Vacanţă, Bucharest
 01 February , Friday
 Bucuresti, Herastrau