MIFFs vårtur i 2016 med Hallgrim Berg og Mette Follestad

Hallgrim Berg og Mette Follestad inviterer deg med på kunnskap- og hyggetur til Israel fra 22. april til 2. mai 2016.

– Velkommen til en spennende tur med varierte attraksjoner! Denne turen passer godt både for dem som besøker landet for første gang og dem som har vært der tidligere – uansett tro, livssyn

eller politisk ståsted, skriver reiselederne i programmet.

MIFFs vårtur 2016 vil få en spesiell atmosfære da tidsrommet samsvarer med jødisk påske, Pesach. Opplegget er innholdsrikt, bl.a. besøk på flere av historiens mest berømte steder, Oljeberget, Getsemane, Via Dolorosa, Golgata, Vestmuren. Det blir yrende folkeliv i Jerusalem og i «Middelhavets moderne juvel», Tel Aviv, båttur på Gennesaretsjøen, gårds- og vinbesøk på Golan, moderne jordbruk, kibbutz i Jordandalen, Dødehavet, Masada, Herodes’ slott og veddeløpsbane i Caesarea… I tillegg til Independence Hall, Yad Vashem og Israel Museum inkluderer turen nye attraksjoner: Palestinian Media Watch, Rabin-senteret og Begin-senteret. NB! Unik bonus på denne turen: Kveldsbesøk på hotellet av tidligere Knesset-representant og regjeringsmedlem Uzi Landau! Opphold kun på gode og sentralt beliggende hoteller. Ikke minst: Opplev den kunnskapsrike Vivian, vår svenske guide.

Gå til omtale av turen på nettsiden til reiseselskapet Sabra Fokus Reiser for detaljinformasjon om program, priser og bestilling.
http://fokusreiser.no/reiser/var-tur-til-israel-for-kunnskap-og-hygge1

▼ Show More Information

adress is not specified
22 April , Friday 10:00