Michale Graves(ex Misfits)+Clockwork Psycho/ 26 4 /Boogaloo / Zg

MICHALE GRAVES, BIVŠI PJEVAČ AMERIČKIH PUNK ROCK LEGENDI MISFITS UZ GOSTE PSYCHOBILLY ATRAKCIJU CLOCKWOEK PSYCHO DOLAZI 26. TRAVNJA U SKLOPU SVOJE PRVE EUROPSKE SOLO TURNEJE „THE BEGINNIG OF THE END“ U ZAGREBAČKI BOOGALOO

U četvrtak 26. travnja u zagrebački Boogaloo dolazi američka horror punk rock

legenda Michale Graves u sklopu svoje prve europske solo turneje „Beginning Of The End“ na kojoj će predstaviti svoj posljednji studijski album „The World Turned Upside Down“. Michale Graves je poznat po tome što je bio pjevač jedne od največih punk rock grupa, legendarnih Misfits kada su se ponovo okupili 1995. Sa Misfitsima je snimio dva studijska albuma „American Psycho“ i „Famous Monsters“, te jedan live album „Evillive II“ na kojima se nalazi i velik broj njegovih autorskih pjesama i pjesama u kojima je sudjelovao kao koautor i tekstopisac poput; „Blacklight“, „Fiend Without A Face“, „This Island Earth", „Dig Up Her Bones“, „Speak of the Devil“, „Devil Doll“, „American Psyho“, „Scream!“, „Descending Angel“, „Helena“, „The Forbidden Zone", „Saturday Night“, „Shining", „The Haunting", „Witch Hunt", „Fiend Club",...... a koje još uvijek izvodi na svojim koncertima.

2000. godine Graves odlazi iz Mistits i započinje solo karijeru, surađuje sa mnogim grupama i umjetnicima, pa je tako pjevao u bandu Blitzkrieg legendarnog Marky Ramonea, bubnjara Ramonesa, sa kojima je objavio dva singla „Where We Are Angels“ i „If And When“ i sa kojima je dva puta gostovao u zagrebačkom Boogaloou. Zatim je objavio album „Seasons Of The Witch“ sa bendom Gotham Road. Također je učestvovao i u mnogim filmovima, uglavnom sa zombie i horror tematikom poput „Animal room“, „Bruiser“, „Perkins 14“, „Zombie“, „Half Human“, „Wonderer“, „Ripper“,.... Graves je objavio trinaest solo albuma od kojih su mnogi akustični, no na posljednjem „The World Turned Upside Down“ se vrača zvuku koji smo navikli iz njegove Misfits faze tako da će na ovoj tureji doći na svoje i svi fanovi Misfitsa.

Sa Michale Gravesom dolazi kao basist još jedna horror punk ikona Argyle Goolsby, basist i pjevač iz američke horror punk grupe Blitzkid.

Kao posebni gosti sa Gravesom dolaze njemački industrial metalci Reptile koji promoviraju svoj prvi album „Throne Of Collapse“ i koji su zvukovno kombinacija Rob Zombija, Korna, Ministry,.....

Ovu zanimljivu večer će otvoriti psychobilly atrakcija Clockwork Psycho koji su osnovani 2011. u Ljubljani i sviraju tipični psychobilly sa frontmenicom na vokalu koja ujedno svira i akustični bas. Iza sebe imaju dva albuma "Nightmares From Laibach" i "I Do not Give A Fuck", više od stopedeset koncerata po Europi, nastupe na mnogim festivalima, svirke sa psychobilly velikanima kao Demented Are Go, Batmobile, Frenzy, Guitar Slingers, Banane Metalik, Gutter Demons, Koffin Katz,... i punk velikanima The Casualties i Infa Riot. U travnju 2018. im izlaz novi album „The Hated“ kojeg će pronovirati na zagrebačkom koncertu, a koji će ujedno biti i dio njihove nove europske turneje.

Više informacija o ulaznicama i predgrupama uskoro!

▼ Show More Information

Ulica grada Vukovara 68, 10000
Zagreb
26 April , Thursday 20:00

More Events Nearby

 01 September , Saturday
 Udruga Stari Papir Za Novi Osmijeh, Zagreb
 08 September , Saturday
 Dom Sportova, Zagreb
 14 September , Friday
 Tomislavov dom, Zagreb
 24 August , Friday
 AZM Politrip Travel, Zagreb
 17 September , Monday
 Hotel Dubrovnik, Zagreb
 25 August , Saturday
 Body Balance, Zagreb
 25 August , Saturday
 Xenia Total Body Studio, Zagreb
 25 August , Saturday
 Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, Zagreb
 08 September , Saturday
 Veritas - Glasnik sv. Antuna Padovanskoga, Zagreb
 08 September , Saturday
 Ronilacki Klub Geronimo, Zagreb
 14 September , Friday
 Pink Elephant Yoga House, Zagreb
 13 September , Thursday
 Zagreb, Croatia, Zagreb