Meditationskurs i åtta delar!

Välkommen till en meditationskurs i åtta delar!
Vill du lära dig att meditera? Har du länge funderat på vad meditation är för något eller känt dig dragen till det men inte riktigt kommit dig för att göra det?
Du som upplever att du ibland springer för fort, känner dig stressad och överväldigad och inte

vet hur du ska få ihop ditt liv, du som bestämt dig för att du vill må bättre och bättre, nu har du chansen!
Denna kurs riktar sig till både nybörjare och erfarna eftersom varje människa får en unik upplevelse och det är din egen utveckling som är i fokus.
Vad är då meditation? I tusentals år har människan utövat olika former av kontemplation och meditation för att stilla sinnet, finna ökad klarhet och förbättra sitt välmående och hälsa. Meditation handlar på ett sätt om att rensa gamla tankemönster och att lära sig att balanserat och medvetet fylla på med positiva och klara tankar. Vi utgår från andningen som är central för att gå in i sig själv och stilla sinnet. Numera har termen ”Mindfulness” blivit vanlig och handlar egentligen om medveten närvaro i nuet.


Under träffarna kommer vi att utveckla tekniker för att stärka och fördjupa kontakten med oss själva. Det är en stegvis uppbyggd kurs där vi börjar från början med att lära känna skillnader mellan spända och avslappnade muskler. Meditationstekniken vi använder är huvudsakligen en vägledd avslappning med musik i bakgrunden. Träffarna kommer att innehålla delar som djupavslappning, resa till ditt inre rum, lämna kroppen och bli en observatör, att ta sig till sitt eget healingtempel, målprogrammering, arbeta kreativt med sina drömmar, vägledning från guider och andra sidan med mera. Genom att regelbundet meditera kommer du att utveckla förmågan att skapa ökad självinsikt, lugn, harmoni, ökad koncentrationsförmåga och fokus, tanke- och känslokontroll och inre frid. Du sänker blodtrycket, minskar stressen, läker din kropp inifrån och ut, växer som människa, ökar ditt välmående, får mer energi och börjar skapa mirakel i din egen värld!
Varje träff kommer att vara i ca två timmar och vi bjuder på fika efter meditationen och det finns möjlighet att ställa frågor och dela med sig av sina upplevelser och få feedback.

Totalt blir det åtta träffar, en gång i veckan. Normalpris för kursen är 1600:- men just nu erbjuder jag den för 1200:- som betalas vid första träffen. Om du förskottsbetalar får du en ”boka tidigt-rabatt” på ytterligare 200:- och betalar endast 1000:-! Alltså endast 125:-/träff.
För adress till lokal och betalningsinfo till bank, kontakta mig. Betalning kan också göras kontant eller via Swish till numret som står längst ner.
Kursen kommer att hållas på olika orter. I dagsläget är Hylte, Vessigebro, Hylte, Överlida och Veddige bokade.

Kontakta gärna mig för mer information och om du har frågor! Vill du hitta den kurs som är närmast dig, hjälper jag dig gärna!
Kontakt: Mobil: 0704-491917 Mail: ronaldviking@hotmail.com

▼ Show More Information


Överlida
04 February , Thursday 19:00

More Events Nearby