Med FREM til indendørscup

Midt i den ørkesløse og mange måneder lange ventetid de kalder vinterpausen i 2. Division, kommer nu en enestående mulighed for at få et ordentligt skud autentisk tribuneliv og rødderfest. Vi taler hverken håndbold-slutrunder eller kommercielt udpinte fodboldprodukter, men derimod en vaskeægte TV-transmitteret

januar-indendørsturnering, hvor FREM skal dyste mod en række andre traditionsklubber foran tusindvis af fans, der er samlet i en hal. Med andre ord tung fremmer-stemning en fredag aften fuld af kærlighed og klassekamp og altså under et tag! (og så lever vi med, at initiativet er taget af den socialdemokratiske løgnhals, Morten Bødskov, samt Brøndbys rare læge og strejkebryder, Per Bjerregaard).

Dine med-rødder venter på dig, Billetto er klar til at tage dine penge og du kan ikke være inde i din krop af bare spænding. Men hvordan kommer vi derhen, og hvad skal vi lave og synge og finde på?? Alt det kan vi snakke om lige her i begivenheden. Det er også her, du kan dele de mest inspirerende fan-opvisninger til indendørsturneringer fra rundt om i verden. Vi opdaterer løbende beskrivelsen, når beslutninger træffes og ting afklares.

**************************************
UPDATE!

Rødderne sender en bus afsted. Læs mere i tråden her på eventet
**************************************

Det ved vi:

KMD Cup afvikles fredag den 12. januar i Brøndby Hallen. Dørene åbnes kl.17:30, og første kamp vil blive sat i gang kl.19:00. Finalen forventes at blive spillet cirka kl. 22:10.

Billetterne koster 150,- for voksne og 100,- for børn.

Fremmerne skal købe billetter til sektion Y, og hvis der er udsolgt i Y så til sektion Z.

Cuppen vises på 3+.

Læs mere her: https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/endelig-superliga-klubber-gar-sammen-om-ny-indendors-turnering-vist-pa-tv

▼ Show More Information

Brøndby Stadion 10, 2605
Brøndby
12 January , Friday 17:30

More Events Nearby

 01 February , Friday
 Copenhagen, Denmark, Copenhagen
 25 January , Friday
 Skovshoved Hotel, Charlottenlund
 24 January , Thursday
 Frømandsklubben Nikon, Ishøj
 25 January , Friday
 Portalen, Greve
 02 February , Saturday
 Portalen, Greve
 24 January , Thursday
 Frømandsklubben Nikon, Ishøj
 05 February , Tuesday
 Musik i Diamanten - Det Kgl. Bibliotek, København
 31 January , Thursday
 DR Koncerthuset, København
 01 February , Friday
 Dragon Rises Denmark, Ballerup