Mavrovo TOUR 2018 / промотивна цена 300мкд

Zabavi.mk и Possibility Success Career во соработка со Solvex Travel ви нудат...

► Eдно дневна авантура во МАВРОВО на нај убавата мавровска снежна белина и нај убавите скијачки терени .

► Загарантиран помин со убави моменти и снежни слики . МНОГУ #CheckIn MNОГУ топло чајче , убаво друштво , мавање

со снежни топки, правење снешко и уште многу забава по ваш избор, скијање, возење на жичара, искачување на бачило, шеткање низ Маврово и уште многу интересни работи кои ќе ве опуштат.

► Првите 100 карти ПРОМОТИВНО по само 300 денари !
► Регуларна цена: 350 денари

► ПОАЃАЊЕ 07 : 00 ам ( Дрво Декор - спроти Hollyday Inn )
► ВРАЌАЊЕ 16 : 00 пм

► Контакт број 078-525-287

▼ Show More Information


Mavrovo
21 January , Sunday 07:00

More Events Nearby