Materik Doroga

Satakuula Ry:n talvinen milsim-tyyppinen skenaariopeli, jossa kaksi suurempaa ja kaksi pienempää osapuolta vaikuttavat pelin kulkuun mm. tehtävien muodossa.

Lippu ennakkoon: 10€
Lippu paikanpäältä: 12€
Satakuula Ry:n jäsen: 0€

Ikäraja: 12-14-18 osapuolesta riippuen.

Ilmoittautuminen: https://kuulaportti.fi/game/301/

Aikataulu:
0900

Ilmoittautuminen aukeaa
1000 Alkubrief josta suoraan pelin aloittamiseen
1530 Peli ohi, siirtyminen loppubriiffiin

AIKATAULUT VOIVAT VIELÄ MUUTTUA!
Ruokailut suoritetaan pelin ollessa käynnissä, silmät suojattuina.

Lähtötilanne:

Blufor-joukot valmistelevat Opfor-joukkojen heiltä valtaamansa alueen takaisin saamiseksi iskuja vaihe vaiheelta, tarkoituksena lopulta kukistaa Opfor-joukot. Opfor puolustaa valtaamaansa aluetta viimeiseen mieheen saakka, tarkoituksenaan hallinnoida tärkeää tietä, joka on välttämätön huoltoreitti Opforin kaavailemaa seuraavaa valloitusta silmälläpitäen.

Blufor-huoltokone lähetettiin kuljetuksen yhteydessä ilmakuvaamaan Opforin tukikohtaa ja sen ympäröiviä strategisesti merkittäviä kohteita. Opfor kuitenkin sai ammuttua koneen alas, mutta heidän epäonnekseen kone onnistui tallentamaan kuvat ennen pakkolaskua. Koneen miehistö selvisi hengissä ja kuvamateriaali säilyi vahingoittumatta.

Opfor on kerännyt kokoon erikoisjoukkoryhmän, Spetsialnyi Snáiper Otdelenijen, jonka ensisijainen tehtävä on saada kuvamateriaali haltuun, ennen kuin se joutuu Blufor-tukikohdan käsiin.

▼ Show More Information


Rauma
06 February , Saturday 09:00

More Events Nearby