Lydens Magi - fold din krop og stemme ud i hjertets vibration

Du inviteres til en fordybende weekend på dejlige Møn Retreat, for at fejre hjertets mange aspekter igennem en vidunderlig cocktail af dans, meditation, intuitiv og rituel sang, kakaoceremoni samt sjælfuld healingskoncert og lydrejse ved Basyani Andrea, Signe Marie Lindstrøm og Søren Frieboe.

Gennem

dyb hjerteenergi genskabes nærvær og forbindelsen til os selv, hinanden og helheden – Alle er velkomne!


PROGRAM

FREDAG

kl. 17 Velkomst & indkvartering

18.30-19.30 Aftensmad

20-21-30 Meditation. Kort præsentation af os tre og programmet. Fælles sharing af intention for weekenden. SangLØRDAG

8-8.30 Meditation med Basyani

8.30-9.30 Morgenmad

9.30-10 Kropsarbejde med Signe

10-12 Hjertekor med Søren

12-13 Frokost

14.30-19 Kakao Ceremoni – Vi går ind i stilheden, indtil kl. 8.30 om søndagen.

19-20 Aftensmad

20.30-22 KONCERTSØNDAG

8-8.30 Meditation

8.30-9.30 Morgenmad

9.30-10 Opvarmning af krop og stemme

10-11 Fælles vokal impro

11.15-12 Lydrejse

12.30-13.30 Frokost

14-15 Afslutning, sharing.

15 Tak for nu og på gensynKAKAO-CEREMONI OG STEMMENS KRAFT

Velkommen til et kærligt og trygt rum. Ren, rå kakao har været anvendt ceremonielt i Sydamerika i årtusinder for at højne bevidstheden, genskabe forbindelsen til hjertet & opløfte ånden på en blid og subtil måde. Intentionen er at bade i den rene stilhed vi er, at forbinde os i hjertet, at hvile i kernen af vores væren. Lad os sammen træde dybere ind i øjeblikkets magi, i vores vidunderlige nærvær, i hjertets uendelige kraft. Og lad os mødes i sangen og udnytte det fantastiske redskab, stemmernes samklang er, til at styrke hjerte-forbindelsen indad og udad. Ceremonien indeholder guidet meditation og bevægelse, nærværs-øvelser, åndedræts- og stemmearbejde (toning og improvisation). Det vil foregå i en tryg anerkendende og respektfuld atmosfære med fødderne godt nede på jorden. Der kræves ingen musikalske eller meditative forudsætninger.


HJERTEKOR

Er efterhånden blevet en fast tradition i Maria Hjerte Kirke ved Sostrup slot på Djursland, og nu skal det prøves på Møn Retreat! Vi mødes sammen om at synge enkle, hjertelige, rørende, opmuntrende, eftertænksomme sange fra hele verden i en atmosfære af lethed, inderlighed og leg. Alle kan være med, – også de som tror, at de ikke kan synge. Lad os åbne vore hjerter og synge.


PRIS

2700 kr. pr. person i enkelte værelse eller 2500 kr i dobbelt værelse.

Prisen inkluderer to overnatninger, te og snacks, lækker vegetarisk kost og kakao til ceremonien.

TILMELDING

Beløbet indbetales på mobilepay: 20 85 30 02

Send en sms til: omnadaom@gmail.com for alternativ betaling hvis du ikke har mobilepay.

HUSK at skrive navn og “Møn Retreat” på indbetalingen


OM SIGNE

Musikterapeut, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør (sang, lyre, guitar, kalimba sansula, dulcitone og og perkussion)

Signe har stor koncerterfaring gennem de sidste 25 år, særligt indenfor jazz og “cross-over” folk-musik. Hun er uddannet musikterapeut cand.mag. fra Aalborg Universitet fra 2006 og har som sådan erfaring med bl.a. hospicepatienter og deres pårørende/efterladte, udsatte unge og familier samt traumatiserede flygtninge. Hun har de sidste 8 år præsenteret sit arbejde på adskillige konferencer (Danmark, England, Italien, Tjekkiet, Norge og Spanien).

Har arbejdet med forløsende selvudviklende stemmearbejde i over 20 år (bl.a. lydmeditation/toning, shamanistisk og rituel sang og Roy Hart-teknikker) og udbyder kurser i stemmens kraft og kreativitet.

www.facebook.com/wholevoiceworks


OM SØREN

Sanger, musiker, komponist og underviser (sang, japansk harpe, harmonium, dulcitone, fløjter, trommer og perkussion og overtonesang)

Bachelor i musik fra Århus Universitet, videreuddannet i USA. Arbejdet med meditation og selvudvikling siden 1990. Har udgivet 8 CD´er bl.a. i samarbejde med Majbritte Ulrikkeholm.

Undervist i sang på Elevskolen v. Århus Teater og Det jyske Musikkonservatorium. Nu underviser på Kulturskolen Norddjurs. Laver workshops og kurser flere steder. Søren er tilknyttet Sostrup slot i forbindelse med sangworkshops, Lydhealing og Hjertekoret.

www.soerenfrieboe.dk

OM BASYANI

Sanger, sangskriver, lydhealer (stemme, guitar, krystalsyngeskåle, tibetanske klangskåle, gong)

Basyanis musik er ligesom hende. Stille og fyrig. Sensuel og hellig. Æterisk og dog jordnær. Hendes ord kommer fra sjælens stilhed og trænger ind i lytteren på en måde, som ikke kan beskrives, men kan mærkes dybt i kernen i vores væsen. Udgav albummet Back to the Source i 2015.

Basyani faciliterer kakao ceremonier, workshops, lydbad meditationer og giver individuelle lydbad sessioner.

www.basyani.com

▼ Show More Information

Vollerupgade 2a, 4792
Askeby
16 March , Friday 17:00

More Events Nearby