Los Anđeles - Las Vegas

Los Anđeles - Las Vegas
Paket: 1499 €
04.04. PODGORICA – ISTANBUL
Polazak grupe sa aerodroma u Podgorici u 20:05h za Istanbul.
Dolazak u Istanbul u 22:45h. Transfer do hotela. Smještaj. Noćenje.
05.04. ISTANBUL – LOS ANĐELES
Doručak. Nakon doručka transfer do terminala. Nakon završenih graničnih formalnosti

ukrcaj na let za Los Andjeles koji je predviđen u 13:00h. Dolazak na aerodrom u Los Andjelesu u 16:50h po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj. Kolektivni večernji izlazak. Preporučujemo popodnevno uživanje na promenadi u Santa Monici, mondenskom mjestu i jednom od bisera Kalifornije. Noćenje.
06.04. LOS ANĐELES
Dan predviđen za obilazak „Grada Anđela“ u pratnji vodiča i to: Beverly Hills, Belle Air, Rodeo Drive, Hollywood, Šetalište zvijezda gdje su otisci stopala i dlanova poznatih svjetskih glumaca, Kineski teatar, Dolby teatar – nekadašnji Kodak teatar, Sanset bulevar... Večernji opcionalni odlazak na utakmicu NBA lige u Stejpls centar ( LA Lakers – Minnesota Timberwolves). Na putu do Stejpls centra vidjećete Olvera ulicu – najstariji dio Los Andjelesa, zatim Meksički market, Volt Dizni koncertnu dvoranu koju je dizajnirao Frenk Geri, proći ćemo pored Gradske skupštine i zgrade policije Los Andjelesa koja će Vas podsjetiti na scene iz brojnih popularnih filmova-Supermen, Nemoguća misija i drugi... Nakon utakmice povratak u hotel. Noćenje.
07.04. LOS ANĐELES
Dan predviđen za posjetu Univerzal studiju. Fakultativni obilazak jednog od najčuvenijih filmskih studija na svijetu - Universal Studio, gdje ćete otkriti tajne snimanja filmova. Slobodan ostatak dana. Noćenje.
08.04. LOS ANĐELES – SAN DIJEGO Dan predviđen za cjelodnevni fakultativni izlet do San Diega – jednog od najljepših gradova Kalifornije u kojem se nalaze najveći vodeni kompleks posvećen morskom svijetu-Sea World kao i jedan od najljepših Zoloških vrtova na svijetu. Takodje vidjećete gradsko jezgro, zatim Balboa park, preći preko mosta Koronado na istoimeno ostrvo... U poslijepodnevnim časovima povratak u Los Andjeles. Noćenje.
09.04. LOS ANĐELES Dan predviđen za posjetu nekom od zabavnih parkova: Disneyland ili Knott's Berry Farm ili nekom od brojnih shopping centara. Noćenje.
10.04. LOS ANĐELES – LAS VEGAS
U jutarnjim satima polazak ka Las Vegasu – gradu kocke, grijeha i provoda za odrasle. Po dolasku u Las Vegas predviđen je smještaj u hotel. Las Vegas je nastao tek 1905. godine, a zvanje grada je dobio 1911. Najpoznatija ulica u gradu danas je Las Vegas bulevar, poznatiji kao „Strip“, dug 6,4 km. U ovoj ulici se nalazi najveći broj kazina, hotela, diskoteka i restorana. Las Vegas je postao grad gdje vrhunski svjetski kuvari otvaraju svoje restorane: Joel Robuchon u MGM-u, Sirio Maccioni u Le Cirque u Bellagiu, Andre Rochat u Alize at the Palms... Noćenje.
11.04. LAS VEGAS – KOLORADO KANJON Preporučujemo fakultativni cjelodnevni izlet do Kanjona rijeke Kolorado, jednog od Sedam svjetskih čuda i jedanog od najdubljih kanjona na svijetu. Ekskurzija obuhvata i obilazak Huverove brane koja je proglašena za jedno od pet najvećih dostignuća u oblasti građevine u 20. tom vijeku. Obilazak kanjona Kolorado obuhvata i mogućnost helikopterske vožnje do korita same rijeke kao i šetnju po Grand canyon Skywalk- konstrukciji lociranoj na skoro 1500m iznad kanjona sa koje se pruža najljepši pogled na kanjon.Povratak u hotel u poslijepodnevnim časovima. Noćenje.
12.04. LAS VEGAS – KALIKO
Dan predviđen za individualne aktivnosti i šoping. Mogućnost fakultativnog izleta za Kaliko – Grad duhova gdje ćete moći vidjeti kako je izgledao jedan rudarski gradić krajem 19. vijeka sa autentičnim ambijentom poput onog iz kaubojskih filmova. U samom Vegasu preporučujemo da posjetite neki mjuzikl šou ili cirkusku predstavu (Jersey Boys ili Cirque de Soleil ) koji se održavaju u brojnim hotelskim dvoranama. Naveče preporučujemo odlazak na predstavu jednog od najvećih iluzionista na svijetu Dejvida Koperfilda koji nastupa u hotelu MGM Grand. Noćenje.
13.04. LAS VEGAS – LOS ANĐELES - ISTANBUL
Napuštanje hotela i transfer do aerodroma u Los Andjelesu. Čekiranje i let za Istanbul koji je predviđen u 18:30h.
14.04. ISTANBUL ...
dolazak u Istanbul u 17:40h po lokalnom vremenu. Smještaj u hotelu. Noćenje.
15.04. ISTANBUL – PODGORICA
Transfer do terminala i let za Podgoricu u 08:00h sa slijetanjem na aerodrom Podgorici u 08:55h.
Informacije: 020 291 100
Detaljnije: http://185.67.207.171/B2CAdmV1/b2cDocuments/pdf/Crna%20Gora%20programi%20poslovnica/Daleke%20destinacije/LA%20i%20LV.pdf

▼ Show More Information

DELTA CITY, 81000
Podgorica
04 April , Wednesday 20:05

More Events Nearby