Lars Winnerbäck (S) - SALT Oslo

Billetter i salg 19. desember kl. 10:00

Sommeren 2018 reiser Lars Winnerbäck ut på en omfattende skandinavisk sommerturné og besøker Oslo på SALT Art-Music lørdag 4. August! I motsetning til den siste tidens nedskalerte konsertformater handler det i sommer om en stor produksjon.

I oktober var det

kinopremiere på filmen Winnerbäck - Ett slags liv. Filmen skildrer hans 20 år som artist, og tar oss nærmere ham enn noensinne. Den sammenfatter en musikalsk karriere, men framfor alt gir den oss et innblikk i et komplekst menneske, med svakheter og karaktertrekk som speiler en hel generasjons følelser.

Nå er det tid for et nytt kapittel i historien om Lars Winnerbäck, når han i sommer begir seg ut på en omfattende skandinavisk sommerturnè. Vinteren 2016/2017 gjorde han en rekke nedskalerte opptredener på konserthus Skandinavia rundt. Men til sommeren er det igjen på tide å turnere med band og stor sceneproduksjon.


Lars Winnerbäck, Kim Larsen, Åge Aleksandersen og Melissa Horn spiller på Oslos nye kulturarena SALT i august 2018, kun et steinkast fra Jernbanetorget. Arenaen har en unik atmosfære og beliggenhet, med Operaen og byen som vakkert bakteppe.

SALT art – music er Oslos nye kunst- og kulturarena på kaikanten ved Operaen, kun få minutters gange fra Karl Johan. Kunstprosjektet har et rikt kulturtilbud og består av flere store fiskehjellekonstruksjoner inspirert av norsk kystkultur. Uteområdet kan romme opptil 5000 publikummere. Konsertopplevelser på SALT føles intime samtidig som den flotte beliggenheten og den vakre utsikten til Operaen, byen og fjorden skaper en helt unik ramme og atmosfære.

SALT holder åpent hver dag fra kl 11:00
SALT arrangerer flere store konserter sommeren 2018.

▼ Show More Information

Festningsallmenningen, Norway
Oslo
04 August , Saturday 19:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Oslo Spektrum Arena, Oslo