La marginea mării

Asociaţia Civică „Pentru Constanţa”, în colaborare cu Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” și Filiala Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, vă invită vineri, 15 ianuarie, la ora 18.30, în sala teatrului, să vizionați spectacolul „La marginea mării” dedicat lui Mihai Eminescu.

Evenimentul

va cuprinde lieduri pe versuri de Eminescu, în interpretarea sopranei Laura Eftimie și a baritonului Marius Eftimie, acompaniați la pian de Andrada Ștefan, un moment de balet susținut de prim-solistul și coregraful Horațiu Cherecheș, urmat de „Câteva reflecții asupra gândirii poetice eminesciene" aparținând lui Angelo Mitchievici, președintele Uniunii Scriitorilor din România, Filiala Dobrogea.

La final, ne vom bucura de un recital liric de excepție al actorilor Maia Morgenstern și Marius Manole. După aceea, vom premia liceenii constănțeni care au obținut rezultate la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română în anul 2015. De asemenea, în foaierul teatrului veți putea admira expoziția “Eminescu în grafica lui Salmen”, din colecția lui Viorel Lipovan.

Intrarea libera in limita locurilor disponibile

▼ Show More Information

Str. Mircea cel Batran nr. 97, 900592
Constanta
15 January , Friday 18:30

More Events Nearby

 27 January , Sunday
 Prefectura Constanta, Constanta