KVK Quiz: 3de editie

Geachte sportvrienden en sympathisanten

Op zaterdag 6 februari 2016 organiseren de senioren van KVK Westmalle de derde editie van de befaamde KVK-quiz! De quiz bestaat uit allerhande vragen, het gaat dus niet enkel over voetbalgerelateerde onderwerpen. Het evenement zal omstreeks 20.00h van start gaan

in de kantine van KVK Westmalle. De quiz wordt geleid door ervaren quizmaster Dirk Geerinckx en een onafhankelijke jury om onpartijdigheid te garanderen. Nadien maken we jullie graag warm om samen met onze spelers en alle andere deelnemers een onvergetelijk en sfeervol feestje met jullie te bouwen. Twijfel niet, er vallen voor iedereen immers mooie prijzen te winnen!

De ploegen moeten bestaan uit een minimum van vier en uit een maximum van zes spelers. Het inschrijvingsgeld is alvast aan de lage kant; €25 per ploeg onafhankelijk het aantal spelers. Om genoeg ploegen te kunnen garanderen, moet er betaald worden voor 1 februari (zie praktische zaken!). Er zijn slechts 25 ploegplaatsen voorzien, dus wees er snel bij! Inschrijven kan via onderstaand formulier dat je kan afgeven in de kantine of in café t’Sportlokaal. Ook via e-mail is inschrijving mogelijk: kvkquiz@outlook.be. Ook op onze Facebookpagina ‘KVK Westmalle’, zal het evenement gedeeld worden.

Praktische zaken:
Waar?
Kantine KVK Westmalle, Schepersdijk 6, 2390 Westmalle
Wanneer?
6 februari 2016, aanvang 19.30h
Waarom?
Omdat het een leuke avond is die de clubsfeer alleen maar beter maakt!
Wie?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Samenstelling ploegen?
4 tot 6 personen
Inkomstarief?
€25

Hoe betalen?
Bij je inschrijving in de kantine of café t’Sportlokaal.
Je kan ook op de avond zelf afrekenen.

Ik, ………………………………………………………. schrijf me in voor de quiz van KVK Westmalle op 7 februari 2016 met de ploegnaam …………………………………………….. en zal aanwezig zijn met 4 / 5 / 6 ploeggenoten (omcirkelen wat past). Gelieve dit formulier in te leveren in de kantine of café t’Sportlokaal of stuur een mailtje naar kvkquiz@outlook.be.

Met vriendelijke en sportieve groet

KVK Westmalle

▼ Show More Information

KVK Westmalle
adress is not specified
06 February , Saturday 10:30