Kurs Tiny Home on Wheels!

ÄNTLIGEN! Kurs med och hos Torsten Grind i Järna (1 mil från Ekobygg, Hölö). Bygg din egen "KOTTE" som på bilderna :)

Här är info från Torsten, mejla honom direkt om du har frågor. Finns önskemål om att delta utan att skaffa eget underrede så finns möjlighet att vara med på ett av ekobyggs två underreden.

Anmälan

och frågor sker endast över mail ingen konversation på facebook.
torstengrind@hotmail.com

Vill du bygga din egen "Kotte"?!

Jag bjuder in till en vagnsbyggarkurs den 10 - 19 juni i år!!
Vi kommer att vara hemma hos mig på Hagaberg utanför Järna och rada upp ca 10 husvagnsunderreden nere på ängen o sen bara bygga, bygga,bygga, umgås, lära, leka, skapa, laga mat, sova i tält, sovsal eller hemma hos sig. Ett samskapande liv ihop som slutar i att alla rullar iväg med en äkta "Kotte" bakom bilen!!

Grundtanken är att man själv skaffar sig ett underrede enl mina anvisningar för allt mellan 0 kr - ca 6000 kr, jag skaffar allt material, inkl tjära, färdiga dörrar, fönster och limträbågar men inte invändig färg, madrasser och köksinredning som kylskåp diskho, spis och vattentank, inte heller ytterbelysning bak. Kotten är 7 kvm och formen gör den mer vacker än "praktisk" på insidan, den har 45 mm linisolering, enkelglas och är byggd av plywood och massivt trä. Om man är två på varje vagn så skall det gå att få den typ färdig på de 10 dagar vi har till förfogande. Viktigt är då att minst en har snickarvana!!

Enl mina beräkningar kommer slutpriset för kurs + material ligga på
ca 45 000 kr + underrede, väntar på prisjustering för dörrar o fönster. Mat till självkostnadspris och 50 kr natten för sovandet på plats tillkommer. I den här kursen har jag valt att alla gör samma grundmodell så att ni hittar modet o lusten att bygga för att sen vid behov själva kunna göra er egen variant. Kan hända märker ni att "Kotten" inte passar era behov och då är jag helt övertygad om att ni kan sälja den o få tillbaka pengarna eller t.o.m göra vinst.

Din egen designen består i färgsättning, ytbeklädnad på gavlarna, yttre lådan i framkant o ev bakre veranda och förstås hela inredningen. Material ingår till fast inredning som bänkskiva hyllor säng osv. Vi har god erfarenhet av befintlig inredning efter en sommar i vagnen, den kan man härma eller spinna loss efter egna behov. Vi har använt den som "efterfordon" och vill man vara laglig får man köra 30 km/h, då behövs det ingen besiktning eller skatt. Den går också att bygga på ett inregistrerat underrede som sen behöver besiktigas, skattas o försäkras, då är maxfart 80 km/h.

Anmälan och frågor sker endast över mail ingen konversation på facebook.
kontakt: torstengrind@hotmail.com
Hälsningar Torsten

▼ Show More Information

Hejsta 22, Friberga, 15392
Hölö
10 June , Sunday 09:00

More Events Nearby