Kontufest ° Kesälava : Steen1, Asa + Muita

Ensimmäinen
Kontufest ° Kesälava nousee My Hani Pub & Club terassialueelle 4.5 - 5.5. 2018.

Aluehan on pinta-alaltaan about Forssan kokoinen, joten sinne saa mahtumaan kaikki asiat, mitkä takaavat hyvän kesän aloituksen.

Live-musiikin lisäksi alueelle nousee yhteistyössä Geezers the Shop kanssa

massiivinen graffitiseinä. Maalaamaan ovat lupautuneet mm. Hero, Charles Liquor, Pollo Loco a.k.a Great Peso. Sekä myös muita.

Kylmät juomat kylkeen sekä hyvät frendit, niin eipä siitä kesän avauksesta mitään puutu. Deejiit takaavat sen, että musa paukkuu kolmessa tilassa taukoamatta. Mukana levyjä soittamassa mm. Tipa Hiihtopipo, Seyed Sami ja Jasu.

Koma Kitchen hoitaa ruokapuolen. Paikalla grilli+mestarit.

Tapahtumat alkavat hyvissä ajoin ja loppuvat "hyvissä" myöhään.

Tarkemmat aikataulut ilmoitetaan tässä eventissä myöhemmin. Varaudu kuitenkin siihen, että koko viikonloppu tässä menee. Kirjoita lupa-anomukseen varmuudeksi myös sunnuntai.

Varmistunutta ohjelmaa:

4.5. PERJANTAINA

Steen1

Kansa saa mitä kansa haluaa. Vuosia Kalelle on huudeltu: "Vedä pikkupirihuora". Nyt aika on kypsä kaivaa Salaliittoteorian biitit jemmasta ja toteuttaa kansan tahtoa. Salaliittoteoria on eittämättä klassikkokamaa, muuallakin kuin idässä. Tää keikka oli todella tärkeä saada onnistumaan. Nyt siis saadaan viimeisen kerran täysvartinen setti vanhempaa sekä uudempaa Stenkkaa. Tätä ei kannata jättää väliin.

PETOS

Pena kävi jo Etkoset-klubilla Kallio Underground -bändin kanssa. Siellä Petoksen soolomateriaali oli sivuosassa, josta kuitenkin löytyisi hyvää kamaa kevyesti vaikka kolmen tunnin settiin. Tää on myös kunnon hyvä.


L.Y.B

L.Y.B on rehellistä lähiöräppiä ilman automaattiaseilla ja kultakelloilla flossaamista. Biitit on letkeän funkkaavaa vinkunaa, joiden tuotannosta vastaa duon toinen puolikas Jucci3000. Debyyttilevy alkaa olla kasassa ja tällä keikalla se vedetään ensimmäisen kerran livenä. Kontulan lokaaleja.

5.5. LAUANTAINA

ASA

Suomiräpin kummisetä. One and only. Asamasa. Vihdoin Kontulassa Dj Polarsoulin kanssa. Viime vuoden Punainen tiili -kiertuetta seuranneena, live-kondiksesta meininki ei jää vajaaksi. Punainen Tiili levy on ehkä se tärkein kulmakivi koko suomirapin perustuksissa niin Kontulassa kuin muualla. Tämä oli pakollinen bookkaus. Hyvä, että onnistui. Tervetuloa Masa Kontulaan.


THE FUNKY SOUND FOUNDATION

Mahtavaa saada myös tämä 9-henkinen funk-crew Kontulaan koko pitkälle keikalle. Tästä setistä ei menoa ja meininkiä puutu. Tällaisella kesä on hyvä polkaista käyntiin. Käykää tsekkaamassa vastikään julkaistu "Dirika" -musavideo. Uutta levyä on lupailtu syssymmälle, joten ehkä myös siitä kuullaan maistiaisia.

RAAPPANA

Raappana kävi Kontulassa jo Etkosilla tapsantansseissa. Se keikka meni varmasti monelta ohi, joten nyt on revanssin paikka. Nykyään Etenee-recordsille levyttävä artisti julkaisi vähän aikaa sitten uuden sinkun "Vastalääke". Raappana sopii hyvin Lauantain letkeän kesäiseen teemaan.


Damage

1 Päivää 14.90€
2 Päivää 24.90€

Ennakkoliput:

https://www.tiketti.fi/Kontufest-c-Kesalava-My-Hani-Pub-ja-Club-Helsinki-lippuja/53710

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.

Klikkaa itsesi osallistumaan eventtiin niin saat ensikäden tietoa ohjelma lisäyksistä ja ilmoituksen kun liput ovat myynnissä.


K-18

▼ Show More Information

Keinulaudankuja 4, 00940
Helsinki
04 May , Friday 16:00

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Virgin Oil Co. Helsinki, Helsinki