Koncert / Svemirko HR / 20.oktobar / KC Grad

Muzički doživljaj izvan zakona gravitacije u KC GRADU: koncert hrvatskog benda Svemirko!

Svemirko je nova inkarnacija muzičara i producenta Marka Vukovića, koji je u prošlosti izdavao kao Kimekai te pod raznim drugim pseudonimima. Međutim, ovde je reč o potpunom zaokretu, nečem novom i drugačijem.

Vuković pre otprilike dve godine donosi odluku i počinje komponovati pesme na materinjem jeziku, a početkom ove godine objavljuje svoj debitantski album "Vanilija" na muzičkoj etiketi više manje zauvijek, koji su do sada odlično prihvaćeni od strane kritike i publike u regiji pa i u svetu.

Album "Vanilija" zbirka je intenzivnih, zvučno-aromatičnih i plesnih pesama, koje Vuković naziva emo-macho pop muzikom i opisuje kao novim derivatom žanra synthpop. Snimanje, miks i produkciju albuma potpisuje Marko Vuković, mastering je odradio muzičar, video i konceptualni umetnik Lionel Williams poznatiji kao Vinyl Williams, dok dizajn cover-a potpisuje Jeremy Nealis.

Zajedno sa svojim prijateljima, članovima eklektičnog plemena savremenih vračeva, Svemirko će predstaviti svoju muziku uživo za publiku Kc Grada, a očekujte i goste iznenađenja

Ulaz: 300 rsd


https://www.facebook.com/svemirkosvemirko/
https://www.facebook.com/visemanjezauvijek/

▼ Show More Information

Braće Krsmanović 4, 11000
Belgrade
20 October , Friday 20:00

More Events Nearby

 31 December , Monday
 Belgrade Running Club, Belgrade