Koncert povodom 30 godina benda Ritam Nereda u Beogradu

Koncert povodom 30 godina benda RITAM NEREDA

Subota, 25. novembar 2017.
Dom omladine Beograda
Sala Amerikana

SPECIJALNI GOSTI:

Spunk (Sremska Mitrovica)
Flatline (BH) (Sarajevo)
Putrid Blood (Šid)

Ulaznice uskoro u prodaji putem mreže Eventim Serbia

Organizacija Hardwired Magazine

Ritam Nereda

je jedan od najproduktivnijih i najbeskompromisnijih domaćih sastava svoje generacije koji radi od 1987. godine. Sinonim su za glasnu, brzu, čvrstu i energicnu svirku sa stilski ukrštenim punk, metal i hard core zvukom.

Ritam Nereda je svojom obimnom diskografijom, mnogobrojnim izdanjima i reizdanjima tokom 30 godina karijere uvek imao veliku bazu fanova i za Balkanske uslove visoke tiraže, predstavljajući redak primer autorski veoma plodnog sastava sa vrlo kultnim repertoarom.

Čist i beskompromisan kvalitet potvrđuju i, između ostalih, Henry Rollins (Rollins band) i Bill Gould (Faith No More), koji su posle slušanja njihovih koncerata tražili da se upoznaju sa bendom. Ritam Nereda beleži i nastupe sa takvim veličinama kakve su Queens of the Stone Age, Motörhead, Red Hot Chili Peppers, Suicidal Tendencies, Buzzcocks

Iza sebe imaju osam studijskih albuma i tri live izdanja. Hitovi kao što su "Put beznađa", "San", "boje se", "10 godina" i "Crno je sve" su
samo neke od pesama koje su obeležile karijeru ovog benda.

Poslednje studijsko ostvarenje "30 godina" će bend je objavio početkom aprila i u toku je turneja na kojoj slave 30 godina postojanja.

▼ Show More Information

Belgrade, Serbia, 11000
Belgrade
25 November , Saturday 20:00

More Events Nearby

 13 October , Saturday
 Ranko Žeravica Sports Hall, Novi Beograd
 06 October , Saturday
 Veslački Klub Crvena Zvezda-Beograd, Belgrade
 10 October , Wednesday
 Hotel M Beograd, Belgrade