Koncert në Tuzë i sopranos shqiptare Gjylie Pelingu

Koncert në Tuzë i sopranos shqiptare Gjylie Pelingu dhe në piano Fatime Buzuku më 5.03.2018 në ora 20 : 00 Qki Malesia - Kic Malesija - në Tuz hyr

ja e lirë

▼ Show More Information

, 81206
Tuzi
05 April , Thursday 20:00

More Events Nearby