Kiss Péter Emléktúra a Mátrában 57/37/20 2018. február 24

Szeretnénk időben tájékoztatni mindenkit, hogy a Kiss Péter Emléktúrát a megszokottól eltérően két héttel későbbi időpontban rendezzük meg 2018-ban, azaz 2018 február 24-én!

Kérünk benneteket, hogy az érdeklődők körében terjesszétek az információt!
Részletek hamarosan itt valamint a túra oldalán http://kpem.ttura.hu/

oldalon.

A jövő évi túranaptár alakulásáról pedig itt találtok információt
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/node/1377

Nevezés: a www.kpem.ttura.hu oldalon.

Kedves túrázók, kirándulók, megemlékezők!

Egyesületünk Kiss Péter családjával, Szőke Györggyel (Kékes TE), Keresztesi Koppánnyal, Medveczky Györggyel, Prétor Zsolttal (Mátra 115) és Tarnai Mátéval (MVTE) karöltve rendezi meg a Kiss Péter Emléktúrát a Mátrában 57, 37 és 20 km-es távokon. Természetesen még sok más Petihez kötődő rendezőtársunk is jelezte segítségét, melyet előre is köszönünk. Célunk, hogy Kiss Péter teljesítménytúrázó, barlangász, terepfutó és hegymászó barátunknak méltó emléket állítsunk.

A honlapunkon lehet előnevezni (regisztráció után) a túrára, melyet jelvény díjazással jutalmazunk (a helyszínen nevezők kitűzőt kapnak)! 2016-tól az előnevezőknek kötelező a nevezési díjat (és az egyéb szolgáltatások díját /meleg-étel, szállás saját felszereléssel, technikai póló/) átutalni az egyesületünk számlaszámára, ezzel véglegesítik nevezési szándékukat.
Továbbá ez a lehetőség megkönnyíti az adatok felvételét és csökkenti a várakozást a rajtban. Kérjük, aki tud, éljen ezzel a lehetőséggel.

Megközelítés:
A Mátrában, Sástón, az Oxygen Adrenalin Parkban lesz a túra rajt- és célhelye.
A rajt megközelíthető Gyöngyösről a 24-es számú főúton (http://goo.gl/maps/xP0ry), itt ingyenes parkolási lehetőség van.

Tömegközlekedéssel Gyöngyösről menetrend szerinti autóbusszal Sástó buszmegállóig, innen 500m-re van a rajt gyalogosan, erdei ösvényen, mely ki lesz jelölve a túra napján. (Igény esetén a Gyöngyösről 6.30-kor és 8.00-kor mentesítő járatok indulnak a menetrend szerinti autóbuszok mellett a buszpályaudvarról.)

Fontos információ, hogy a túra napján az utolsó menetrendszerinti buszjárat Sástóról Gyöngyösre 21.27-perckor indul!
Kérünk mindenkit, hogy (terepi viszonyok és a saját képességeinek figyelembevételével) gondoskodjon a hazautazásról, hazajutásáról!

Előnevezés:
Előnevezni 2018. február 19-ig lehet a kpem.ttura.hu oldalon, a nevezés a nevezési díj átutalásával válik érvényessé.
A nevezési díjat (és a egyéb igyényelt szolgáltatások díját) az alábbi helyre kérjük átutalni legkésőbb a nevezési határidő lejártáig.

Számlatulajdonos: Hérics TTSE
(Hatvan és Vidéke Takarékszövetkezet),
Számlaszám: 62100164-15600022
A megjegyzés rovatban kérjük feltüntetni a túrázó nevét, a választott távot és születési dátumot!
Az előnevezők jelvény díjazásban részesülnek, a helyszíni nevezők kitűzőt kapnak.

Helyszíni nevezés:
A 3 távon 7-10 óráig lehet nevezni, távonként eltérő időintervallumban. Az 57 km-en 7-8 óra között, a 37 km-en 7-9 óra között a 20 km-en 8-10 óra között.

Nevezési díj 57 km: 2400 Ft, 37 km: 1800 Ft, 20 km: 1300 Ft
Nevezési díjból 200 Ft kedvezményt kapnak az MTSZ, TTT, Hérics TTSE, Kékes TE, MVTE tagok, valamint a Mátra teljesítménytúrázója mozgalomban résztvevők. A kedvezmények nem halmozhatók!

Pénteken a túra előtt a tömegszálláson (Kolping ház, Gyöngyös Török Ignác út 1., megközelítés a vaskapun keresztül) 18-21 óra között is lehet nevezni, illetve rajtfüzetet átvenni. Ez a lehetőség mindenki előtt nyitva áll, tehát az előregisztrált és a csak most nevezők előtt is!
Ha itt letudod a nevezést, szombat reggel már csak a nevezési lapot kell leadnod és rajtolnod, nem kell sorban állnod nevezni és adatokat tölteni! Ez lényegesen lerövidíti a rajtban töltött időt! Kérjük, aki tud, éljen ezzel a lehetőséggel!

Az ellenőrzőpontok 7 km / h sebességre nyitnak!
Kérünk mindenkit, hogy hozzon magával saját poharat! Csomagmegőrzés a rajtban térítésmentesen igénybevehető! Az 57 és a 37 km-es távra ajánlott felszerelés az elemlámpa, fejlámpa!
TTT eseménynaptár megvásárolható a túra céljában!

http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/.....

Melegétel-rendelés

A túra céljában lehetőség nyílik melegétel fogyasztására, ezt a szolgáltatást előnevezéssel lehet megrendelni, melynek díja előre utalandó 2018. február 19-ig. A helyszínen nincs lehetőség melegétel-rendelésre.

Szállás

A túra előtt és után lehetőség nyílik többféle komfortkategóriában is szállásfoglalásra.
A túra rajtjában a Panoráma panzióban; a Szálas Turistaházban, Gyöngyösön, a Kolping vendégházban; illetve Gyöngyösön, a Kolping házban saját felszereléssel 800 Ft / fő / éj egységáron.

A saját felszereléses szállást előnevezéssel lehet lefoglalni, melynek díját előre kell utalni 2018. február 19-ig.

Technikai póló rendelés
A túra technikai pólóját megrendelheted az előnevezéssel, melynek díja (2000 Ft) előre utalandó. 2018. február 09-ig lehet rendelni.

Facebook játék

Aki helyesen megtippeli (vagy a legközelebb tippel a valós létszámhoz), hogy mennyi résztvevője lesz a túrának az egy a Szállas Turistaházba szóló szállásutalványt és a Turista Magazin jóvoltából egy éves előfizetést nyerhet a Turista Magazinra.

Részletek a játékról a Kiss Péter Emléktúra Facebook esemény oldalán:
https://www.facebook.com/events/122264605085006/

A túra honlapja a http://kpem.ttura.hu/, ahol letöltheted az útvonalak GPS trackjét, és egyéb információkat is megtalálsz.

Mátra teljesítménytúrázója:
A Kiss Péter Emléktúra része a Mátra teljesítménytúrázója mozgalomnak.

A mozgalmakról részletek a www.ttura.hu oldalon találhatók.

▼ Show More Information

Sástó, 3200
Gyöngyös
24 February , Saturday 07:00

More Events Nearby

 25 August , Saturday
 Kékestető,Mátra, Gyöngyös
 20 August , Monday
 Gyöngyös, Hungary, Gyöngyös
 19 August , Sunday
 Mátra Ásvány, Mátraszentimre
 16 September , Sunday
 Mátra Ásvány, Mátraszentimre
 02 September , Sunday
 Mátra Ásvány, Mátraszentimre
 27 August , Monday
 Mátra Ásvány, Mátraszentimre
 01 September , Saturday
 Recsk, Hungary, Recsk