KISHA SERBOSLLAVE DHE AJO GREKE I GJAKSOJ SHQIPTARET KRISHTER VETEM NE DY SHEKUJT PAS VITEVE 90-TA MBI 6 MIJE FAMI LJE GJAKSURA !

OSMANET I PRIVILIGJUN SERBET JU LESHUAN 600 KM VIJE BREGDETARE VRAN MBI NJEMILJON SHQIPTAR EDHE NE DY SHEKUJT E FUNDIT SIKUR SERBOGREKET ORTODOX AHMET ZOGU DHE ENVERI MADH NXJERREN MESIM NGA SHQIPTARET KRISHTER NUK I NDANTE QANAKU ME SLLAVET PREJ KOHES SKENDERBEUT PER ATE CE SMUND E REALIZOI LEKA

AJ I BERI SHQIPTAR KOMBTAR SHQIPONJEN E ZEZE DY KRENARE JAU FUTI ZEMER KURSE TRADHETARET I BERI SAPUN!

▼ Show More Information

adress is not specified
12 March , Tuesday 00:00