KISHA KATOLIKE NE KOSOVE JU AFRON 99 % SHQIPTARVE MISLIMAN NGA 5 MIJE EURO TE KONVENTOHEN KATOLIK PER RRITUR NUMRIN E ANTARSIS TAKSA PAS 100 EURO NE MUAJ PER VATIKAN !

Papa Johanez Paul vizitoj puthi token dheun e tiranes dalur nga monizmi enverian !absurde iliret dhe dardanet ishin jo krishter mbi 17 miljon shqiptar misliman shqiperi etnike rezistenca e betejes kosoves kombin e ka radhe par nuk do konventohet para komunitetit te vogel shqiptar krishter .
Vizita

e Papa Françeskut në Tiranë, shkak për ndryshimin terësor të sheshit “Nënë Tereza”
www.shekulli.com.al
Sheshi ‘Nënë Tereza’ në Tiranë, do i nënshtrohet një restaurimi tërësor dhe kjo do të ndodhë me rastin e vizitës së Papa Françeskut në Shqipëri në 21

▼ Show More Information

adress is not specified
28 November , Tuesday 00:00