KENI NDEGJUAR MBI 10 SHEKUJT E FUNDIT PAS PELLEZGVE ILIRE KISHIN SLLAVOGREKET DHE MAQEDONET NDONJE HERO KOMBTAR OSE BOX KARATO BALLKAN EU-

BILJONA EURO BORGJE KREDI EVROPES JO BULLGARIN TA SHESES TER BALLKANIN NUK MJAFTON TE PAGUAJ BORGJET SA PER SHQIPERIN E MADHE MJAFTOJN MBI 4 MILJON S

HQIPTAR CAMERIS KU E MBROJN ATHINEN SE GREKET NE 10 SHEKUJT E FUNDIT NUK KA NDEGJUAR BOTA PER NJE HEROJ SLLAVOGREK !

▼ Show More Information

adress is not specified
01 April , Thursday 00:00