Karma Yoga Class sa Draganom- Dharma ll

Dharma II sat je za napredne početnike, ali i za praktikante koji već duže vrijeme vježbaju yogu. Namijenjena je svima koji žele napredovati u praksi asana, produbiti ju, ali i onima koji žele naučiti nove asane te postepeno pripremati tijelo za napredniju praksu. Na satu će se učiti i prakticirati različite

varijacije asana, uključujući duboka savijanja leđa i otvaranja prsnog koša (backbends), twistove, prijetklone, balansirajuće položaje, duboka protezanja i obrnute položaje. U Dharma II satu u seriju se uvodi i položaj stoja na glavi te se polaznici pripremaju za taj, vrlo cijenjen položaj u yogi. Stoj na glavi uči se postepeno pa će svi imati priliku raditi asanu, u onoj varijaciji koja odgovara njihovom stupnju spremnosti. Na sat su dobrodošli svi koji vježbaju yogu minimalno 2 mjeseca, jer se varijacije asana prilagođavaju pojedincima, ovisno o njihovom stupnju fizičke spremnosti. Asane tako mogu izvoditi svi, od naprednih početnika do dugogodišnjih vježbača.

Dharma Yoga fluidna je i graciozna, ali i izazovna forma yoge, koju je utemeljio Sri Dharma Mittra, jedan od najvećih živućih yogija i učitelja današnjice. Sri Dharma je svojih 50 godina iskustva i učenja tradicionalne/klasične yoge pretočio u sustav Dharma Yoge, primjeren svima. Kroz različite serije asana (Shiva Namaskar Vinyasa I, II, III i IV) potiče se tok prane kroz kičmeni stup i prana se ravnomjerno raspoređuje unutar našeg tijela te se time postiže unutrašnja ravnoteža i unaprjeđuje ukupno zdravlje pojedinca.

Svi su dobro došli osim potpunih početnika. Sat je besplatan.
Dragana Glivetić dugogodišnja je praktikantica yoge te certificirana učiteljica dinamičnih stilova yoge. Završila je obuku 200 RYT u Divya Yoga centru u Zagrebu. Trenutno završava naprednu obuku Dharma Yoge u New Yorku, 500 RYT „Life of a Yogi“, sa Sri Dharma Mittrom.

Više o Dragani na: Više o Dragani na: http://www.yogazagreb.com/dragana.html

▼ Show More Information

Kralja Držislava 14, 10000
Zagreb
07 April , Saturday 18:00

More Events Nearby

 20 October , Saturday
 Dom Sportova, Zagreb
 13 October , Saturday
 Arena Zagreb, Zagreb
 13 October , Saturday
 Arena Zagreb, Zagreb
 24 October , Wednesday
 Tvornica Kulture, Zagreb
 17 October , Wednesday
 The Westin Zagreb, Zagreb
 20 October , Saturday
 Tečaj oslobađanja straha od letenja, Zagreb
 20 October , Saturday
 Damanhur Hrvatska, Zagreb
 06 October , Saturday
 Body Balance, Zagreb
 28 September , Friday
 Melita Manojlovic, Life & Business coach, Zagreb
 06 October , Saturday
 Ronilacki Klub Geronimo, Zagreb