KAKADEMIKET CILET DIPLLOMUAN ME DIPLLOMA SLLAVE NUK DO VONOJ SE BASHKU ME KISHAT E JONALLOTUSIT DO TA SHPALLIN MBRET TYRE DHE SHQIPERIS !

HERO ESAT PASHE TOPTANIN DHE ENVER HOXHEN !A ESHTE MINISTRI QEVERIS KONICA ME BAJRAM CURRIN SMUND E MAJTEN QEVERIN AS 3 MUAJ KUR U DEKLARUA LETA DIE BOTA MBAR PREJ SODIT SJAM SHQIPTAR SHERTHEU POPULL RREMUJA KUSH BEHET SERBOMALAZEZ KUSH SLLAVOGREK. SOT MUXHAHEJSINET SHQIPTAR ORTODOX NEPER MESHAT E TYRE

ZEN VEND HEROJT SHQIPTAR QE PUNUAN KUNDER KOMBIT TYRE MARR SHEMBULL MAMICEN ESAT PASH TOPTANIN DHE PREFETET E TYRE KISHTAR ..

▼ Show More Information

adress is not specified
08 March , Tuesday 00:00