Jul med Harlem Gospel Choir / Hamar kulturhus

BILLETTSALGET STARTER MANDAG 2. OKTOBER KL 12:00
på www.hamar-kulturhus.no
______________

Del gleden av jul med et ekte amerikansk gospelkor! Gjør deg klar til å trampe med føttene, klappe med hendene og til og danse mellom seteradene når verdensberømte Harlem Gospel Choir kommer med sin superenergiske,

befriende, og førsteklasses gospelkonsert.

Verdensberømte Harlem Gospel Choi det mest omtalte gospelkoret i Amerika og et betydelig gospelkor på verdensbasis, kjent for sin kraftvokal, strålende lyd og smittsomme energi. De har turnert verden rundt og hvert år i desember deler de gleden av jul gjennom sin kraftfulle gospelmusikk for et begeistret publikum. Nå kommer de endelig til Hamar.

Harlem Gospel Choir har delt budskapet om kjærlighet og inspirasjon med tusenvis av menneskeker fra ulike nasjoner og kulturer. Koret tilstreber å gjøre verden til et mer kjærlig og fredlig sted, og skape en bedre forståelse for den Afro-amerikanske kulturen gjennom musikken og sin dynamiske opptreden.

De har spilt sammen med superstjerner som Bono, Diana Ross, The Gorillaz, Pharrell Williams og Damon Albarn, og nylig sammen med JamieXX, Sia og The 1975. De har fremført for tre presidenter (President Obama, President Carter og President Nelson Mandela) to paver (Pope John Paul II and Pope Benedict XVI), Ban Ki-Moon og FNs generalforsamling, og vært i studio med blant andre Keith Richards.

Hver konsert er smittende entusiastisk; en berg-og-dal-bane av sang og dans; en gospelfeiring! Korets rike harmonier og dynamiske «sound» er fri, suveren og glad. Korets harmoniske låter fylt av kjærlighet, håp og inspirasjon vil berøre sjela, løfte motet og ta pusten fra deg, i juletiden spesielt.

Sted: Kirsten Flagstad-salen
Dato: tirsdag 5. desember
Tid: Kl 19:00
Varighet: 90 min uten pause

▼ Show More Information

Torggata 100, 2317
Hamar
05 December , Tuesday 19:00

More Events Nearby