John Cleese // Folketeateret Oslo

John Cleese er verdenskjent for sin svarte britiske humor, og at hans siste turné derfor heter «Last Time To See Me Before I Die» burde ikke vært noe sjokk, men det er allikevel noe veldig nostalgisk over det.
At den turnéen nå har vært i over 4 år er derimot ganske betryggende, for han viser ingen

grunn til å gi seg helt enda. Endelig kommer den nå også til Norge, etter å ha sneket seg unna flere ganger.

Han er selvfølgelig godt kjent som det lengstlevende medlemmet i Monty Python, og ikke minst fra tv-serien «hotell i særklasse» som NRK har vist mer enn en gang, men ikke sjelden er han også omtalt som den moderne komediens gudfar.
Nå er han 77 år, og selv om han har tenkt til å gi seg med denne turnéen er han skarp som aldri før, både i humor og samfunnskritikk. Svart komedie er ikke komplett uten at det går hardt utover venner og familie, men denne gangen er også han selv mer i fokus.

«Når John Cleese kommer til Norge neste år er det nesten et tiår siden sist han gjorde stand-up her i landet”

Uten å røpe for mye så avsluttes showet med en på samme tid både høytidelig og veldig uhøytidelig begravelsestale til han selv. Det er muligens den siste gangen man kan se han live på en scene, men med tanke på at hans mor ble 101 år gammel og hans uslåelige stamina, så tror jeg ikke den talen er helt aktuell enda.

Billetter i salg onsdag 30. august klokken 09:00 på www.acomicsoul.com

▼ Show More Information

Storgaten 21- 23, 0184
Oslo
02 May , Wednesday 19:30

More Events Nearby

 09 February , Saturday
 Oslo Spektrum Arena, Oslo