JESUS CHRIST SUPERSTAR in BULGARIA

Скъпи приятели,

За първи път в България пристига оригиналният бродуейски мюзикъл и безспорно най-успешният за всички времена JESUS CHRIST SUPERSTAR на знаменития Andrew Lloyd Webber!

В ролята на Jesus Christ ще видите Ted Neeley (от едноименния филм на Норман Джуисън), който постави рекорд с над 2

000 представления на #JESUS #CHRIST #SUPERSTAR на #Бродуей, Уест Енд и по целият свят!

Наричан още Рок-опера, този шедьовър със завладяващата лирика на Тим Райс ще ви потопи в дните преди Възкресението на Спасителя - последните дни на Исус от влизането му в Йерусалим, през Тайната вечеря и Разпятието до Светото Възкресение ще бъдат разказани за вас от талантливите изпълнители.

Световните хитове Gethsemane (I Only Want to Say), I Don't Know How to Love Him, Could We Start Again Please?, Superstar и много други ще могат да бъдат чути в оригинал на сцената на Зала 1 на НДК на 5, 6 и 7 април 2018 г.

Феерия от музика, танци, мултимедия и завладяващи вокални изпълнения ще запълнят вечерите на най-великата седмица за всеки християнин - Страстната седмица преди Великден.

55 артисти, музиканти и екип от уникални професионалисти ще дойдат в #България, за да ви направят съпричастни с най-великото изкуство на последното столетие - мюзикъла с един от най-играните спектакли за всички времена.

В дните на Първото българско #председателство на Съвета на #ЕС, България ще може истински да преживее част от най-доброто изкуство, създавано някога на Старият континент и да постави отново темата за европейските ценности...

JESUS CHRIST SUPERSTAR!
5, 6 и 7 април 2018 г.
Зала 1 на #НДК

▼ Show More Information

площад България 1, 1463
Sofia
05 April , Thursday 20:00

More Events Nearby

 07 February , Thursday
 Hilton Sofia, Sofia