Jenny Jensen: Landevei + Shivago + The Rat Cellar Orchestra

Fredag 29. januar inviterer Kulturfabrikken til en helaften med høy allsangfaktor når Jenny Jensen, Stein Ingebrigtsen og Dag Spantell kommer med sin showkonsert «Landevei» i Møysalen!
Sortlandsbandet Shivago varmer opp fra kaféscenen før showet, og «The Rat Cellar Orchestra» fortsetter med mer musikk

for de danseglade ute i kaféen utover kvelden.

«Landevei» er en showkonsert med flere kjente musikkveteraner i norsk musikkliv. Her får du høre artistenes egne slagere opp igjennom tiden. Med seg på scenen har de i tillegg showdanserne Anette Løbach og Hanne Mellingen.

De byr på kjente og kjære slagere, alt pakket inn i et flott sceneshow med koreografert dans, dekorative kostymer og selvfølgelig allsang på høyt nivå – låtlekkerbiskner vi alle husker fra tiden med langt hår og sleng i buksa! Humor, latter, dans i skjønn forening og spesialskrevne sketsjer skal nok få liv i lattermusklene og riste ribbefettet etter jula!

«Shivago» er Kulturskolens eget band for psykisk utviklingshemmede. Tidligere i høst var de også med på å skape særdeles god stemning i Samfunnssalen da de spilte til dans.

Det blir også flere gode dansemuligheter etter showkonserten når «The Rat Cellar Orchestra» spiller opp! Bandet ble opprinnelig satt sammen for å hylle Tom Waits, men denne gangen har de også øvd inn sanger av blant annet Rolling Stones, C.C.R, Kinks, Bruce Springsteen og Elvis, noe som vil få frem den rette stemninga og de rette “dansemovene” hos vesterålingene. For nye og gamle publikummere lover bandet å gjøre sitt ytterste for å spille fram gåsehud også i denne settingen.

I «The Rat Cellar Orchestra» finner du Rasmus Johansen, Håkon Kristiansen, Arne Strømsnes, Øystein Lunde Ingvaldsen, Tim Challman, Steinar Kjeldsen og Torgeir Steinsland.

Arrangementet er blitt til gjennom et samarbeid mellom Sortland jazz- og viseklubb, Kulturfabrikken Sortland og Dissimilisstiftelsen.

▼ Show More Information

Strandgata 1, 8400
Sortland
29 January , Friday 19:00

More Events Nearby

 11 October , Thursday
 Kulturfabrikken Sortland, Sortland